Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога пораненим бійцям АТО

Україна об’єдналась у ці важкі, непередбачені  часи. Лихо, що прийшло на наші лани і ліси, згуртувало кожного свідомого громадянина країни. Будь- то пенсіонер чистаршокласник –  усі бажають внести свій вклад в щасливе майбутнє. Допомога пораненим бійцям АТО стала пріоритетною задачею кожного, кому не байдужа наша країна, наші люди.

Наш портал – це не виняток. Ми, як і всі свідомі українці, намагаємося допомогти кожному учаснику бойових дій. Силами небайдужих людей та волонтерів вже успішно завершено понад двадцять проектів, спрямованих на модернізацію та полегшення військових дій на сході.

Що вже зробили?

Як правильно кажуть у народі: не слова красять людину, а її дії. То які досягнення ми маємо на даний момент?

  • Допомогли пораненим бійцям АТО;
  • Придбали сучасне екіпірування для десантників 79-ї ОАЕМБ;
  • Облаштували автомобілі КАМАЗ спеціальним броньованим захистом;
  • Придбали перший в Україні безпілотник;
  • Придбали планшети для тих, кому конче необхідне оперативне орієнтування на незнайомій місцевості;
  • Та більше двадцяти інших завершених проектів допомоги силам АТО. Більш докладний список виконаної роботи можна подивитись на нашому сайті.

Підтримай армію України!

Тільки зараз! Саме ти можеш внести свій вклад в успішну перемогу  над країною-агрессором! Не стій поодаль! Якщо в твоє місто ще не заїхали російські танки, це не означає, що тебе це не стосується. Благодійний внесок – це те, чим ти зможеш допомогти реально сьогодні таким самим людям, як і ти. Вони, як і ти, люблять свою країну і готові віддати за неї своє життя. Цих патріотів треба підтримати і дати змогу їм гідно боронити  нашу землю.

Не будь байдужим! Завдяки благодійному внеску війна може закінчитись на день або на тиждень раніше. А це сотні збережених життів!Чим більше буде допомоги армії – тим якісніше буде її екіпіровка та техніка. Наблизь нашу перемогу!

Допомога пораненим бійцям АТО, як було вже написано вище, є найболючішою проблемою сьогодення. Завдяки альтруїзму волонтерів, техніка та екіпіровка вже приведена у достойний стан. Але від поранень незахищений ніхто із нас. Бійці кожного дня гинуть і отримують серйозні ушкодження. Може, саме твій благодійний внесок врятує життяхлопцю з сусідньої вулиці. Головне –  не бути байдужим!

Як допомогти?

На головній сторінці нашого сайту є поточні проекти. Там ви можете знайти можливість допомогти  армії. Ви контролюєте і бачите, куди йдуть ваші кошти. На сторінці «звітність» ви можете побачити як використали пожертви, і на яку саме допомогу армії вони пішли. Допомогти пораненим бійцям АТО – це святий обов’язок кожного громадянина України. Не будьте байдужими! Від вашого сприяння армії залежить не одне життя наших побратимів. Будьте справжніми дітьми своєї країни. Не залишайте її в часи скорботи та скрути. Будьте незламними і непохитними! Ви – тил. Ви запорука успішного завершення цієї війни.

Слава Україні!

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас