Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога учасникам АТО

З самого початку антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях ми чудово розуміли, що вона швидше є реальною війною, а наше військо при цьому не забезпечене необхідним спорядженням. Саме тому з кожним днем активізується допомога бійцям від усіх небайдужих громадян, які хочуть, аби бойові дії завершилися з мінімальними втратами для нашого народу. Діяльність, пов’язана з допомогою учасникам АТО, об’єднала навколо себе людей абсолютно різних спеціальностей, соціального статусу, інтересів та віку. Усі ми просто зрозуміли в один момент, що саме від нас великою мірою залежить збереження життя українських воїнів та й самої країни. Неодноразово бійців рятували якісні бронежилети та кевларові шоломи. Проте, на фронті цього не достатньо, там необхідні багато речей – від одягу до техніки. Наприклад, наколінники та налокітники допомагають нашим солдатам та добровольцям нормально пересуватися під час боїв, не маючи больових відчуттів від тривалого тактильного контакту з землею. Це вкрай важливо для забезпечення нормальної боєздатності війська. Тому допомога учасникам АТО повинна надаватися на всіх найвагоміших рівнях, а не лише стосуватися придбання касок та бронежилетів.

Крім того, неприйнятно часто бійцям не вистачає медикаментів. Ця примітка стосується не тільки якісних кровоспинних бинтів та знеболювальних ін’єкцій. А й елементарних препаратів, які рятують від головного болю, запаморочення, діареї тощо. Іноді нам здається надто фантастичною інформація про те, що хлопцям бракує звичайного аналгіну чи парацетамолу. Проте свідчення людей, у яких на Сході воюють рідні, підтверджують ці невтішні дані.

Якщо впритул торкнутися питання допомоги учасникам АТО, то треба зазначити, що вона має стосуватися не лише тих бійців, які перебувають у зоні бойових дій, а й тих, хто дістав поранення. Як свідчать волонтери, що працюють із госпіталізованими вояками, необхідні препарати дуже часто відсутні. Інколи хлопці знаходяться у вкрай задушливих палатах, де їм не вистачає вентилятора. Частина не має навіть мобільних телефонів для зв’язку з рідними, оскільки вони втрачені на полі бою. У таких випадках бійці безмежно вдячні небайдужим людям за пожертвувані старенькі мобільники. Тому допомога пораненим є не менш важливою,  ніж загальна поміч фронту.

Дуже важливо усвідомити: діяти завжди легше тоді, коли зусилля об’єднані. Саме тому наша платформа не лише допомагає окремим бійцям, а й збирає кошти на вагомі потреби армії, які не могли б забезпечити поодинокі люди. На нашому сайті ви можете знайти звітність про нашу діяльність від самого її початку, а також переказати кошти для допомоги бійцям. Дуже важливо розуміти те, що навіть маленькі пожертви іноді бувають вирішальними, а результату легше досягти саме спільними зусиллями.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас