Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Підтримай армію України

Які б ми не були миролюбиві, є дещо, що ми ніколи не віддамо без бою – це наша земля, незалежність, Батьківщина. Нам довелося об’єднатися, стати до боротьби. Нам стало відоме нове поняття, таке як підтримка армії України. Нашим чоловікам, нашим героям довелося взяти в руки зброю і захищати безпеку України.

Дуже важкою ціною йде ця боротьба, страждають люди. Гине мирне населення, своєю кров’ю захищаються нас вояки. Вони не здаються. Вони продовжують боротьбу, не дивлячись ні на що. Ні на тяжкі умови, коли доводиться спати на землі, якщо взагалі вдається. Не зважаючи на кулі та снаряди, від яких, іноді, вдається врятуватись майже завдяки чуду та Богу. Найголовніше, що дає їм наснагу, це думки та впевненість, що ця боротьба, ці жертви не є марними. Саме наша любов, наша підтримка і віра в них їм допомагає триматися і кожен день знову і знову ставати до боротьби.

Ми ж зі своєї сторони повинні  підтримати армію України своїми силами, тим чим можемо. Створено багато волонтерських організацій, люди в яких, ризикуючи своїм життям, намагаються дістати, зібрати все необхідне для наших військових в зону АТО. А потрібно їм багато чого, це і продукти харчування, теплий одяг, адже з кожним днем стає все холодніше, побутові речі, медикаменти, і, звичайно, зброя, обмундирування, засоби індивідуальної безпеки (каски, бронежилети) і ще дуже багато чого потрібно.

Так сталося, що багато років наші військові запаси розкрадалися і розпродувалися, а відновлення не було ніякого, ми не були готові до війни. Та і зараз коштів катастрофічно не вистачає, а ті, що є, до того як будуть направлені на закупку, пройде багато часу, та нам не можна втрачати ні хвилини, хлопцям все потрібно саме зараз. Кожен день коштує чийогось життя. Тому допомога бійцям АТО – наш святий обов’язок!

У нас є такий удовий вислів: «З миру по нитці – голому сорочка». Саме так, копійочка до копійочки і в когось уже є новий бронежилет, який колись врятує життя цьому герою. Не треба великих сум. Навіть кілька гривень, втрата яких не дуже й відобразиться на вашому гаманці, допоможуть бійцям. Хто більше, хто менше, кожен допомагає так, як може. Не кожен може йти воювати, але просто підтримай армію України невеликими фінансами і це вже вклад у боротьбу.

Не можна бути байдужим до долі країни, до нашої долі. Наші герої – це наше майбутнє,це наше життя! Однією із таких волонтерських організацій є «Народний проект», це всеукраїнський центр волонтерів. В ньому створено декілька проектів збору коштів. Їх багато: на озброєння (закупка чи ремонт), на забезпечення захисту і всього необхідного. Всі деталі можна дізнатися на сайті, і як саме зробити свій вклад. Все відкрито, все прозоро, все чесно! Кожна гривня піде за призначенням, виможете бути в цьому впевнені. Підтримати армію України – це головне завдання, призначення, мета і найголовніше бажання нашої організації. Від усіх нас залежить дуже багато чого і не можна стояти осторонь. Саме організованість, наше згуртування і віра гарантують перемогу в ці нелегкі часи!

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас