Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

People’s Project запрошує вас до співпраці

Двісті вісімдесят тисяч гривень. Саме така сума надійшла нещодавно на рахунок...

People’s Project запрошує вас до співпраці

People’s Project запрошує вас до співпраці

Двісті вісімдесят тисяч гривень. Саме така сума надійшла нещодавно на рахунок проекту «Біотех-реабілітація поранених». Цю суму пожертвував на лікування бійців благодійник, який побажав залишитись анонімним. Тепер ми можемо оплатити значну частину лікувального курсу когось із тяжких пацієнтів проекту або ж повний курс для когось із хлопців полегше. Усі транзакції видатків та надходжень, як і завжди, можна відстежити у онлайн-звіті за проектом. Скажемо чесно: це не перший випадок, коли благодійники допомагають значними сумами. Та щоразу кожна з таких пожертв викликає щирий подив. Хто ж ці таємничі філантропи, яких, мов лакмусовий папірець, виявило спільне лихо – війна?

111

Хтось дає останні десять гривень. Хтось майже триста тисяч. Ми щиро вдячні за кожну гривню
Кошти було зачислено готівкою через касу банку

Жодного імені ми не назвемо. Є люди з бізнесу, які інколи роблять великі грошові внески і не вважають це чимось особливим. Вони і не ховаються, проте не вважають, що благодійність – це щось, про що треба трубити на кожному розі. Почасти  це  чисто людські милосердя та співчуття. Почасти це розуміння простої істини: не допомагати Армії під час війни – не буде ні армії, ні країни, ні бізнесу, ні навіть життя.

У дні, коли ситуація на фронті загострилася, благодійник переказав нам майже триста тисяч
на цільову потребу – купівлю БПЛА «Лелека» для 72 ОМБр

Вже тривалий час нам допомагає безліч людей. От лише сьогодні на рахунок «Біотеху» зробив пожертву десятитисячний благодійник. Часто допомагають звичайні люди, інколи жертвують останнє. Та є у нас і благодійники, які можуть допомогти або ж титанічними сумами, або вже готовим коштовним спорядженням для військових. Це люди з великого бізнесу, які оцінили переваги унікальної системи прозорої звітності People’s Project, пильно стежать за нашою діяльністю і періодично допомагають і просто так, і щоразу, коли виникає якась гостра потреба. Є у нас благодійник, який відчутно допомагає третій рік поспіль. Допомагає скрізь: і на унікальне спорядження для армійських підрозділів, і на обладнання для снайперів, і на дуже особливі військові потреби бійців на передовій. Деякі бійці «Біотеху» прямо завдячують йому своїм здоров’ям – в моменти, коли хлопці потребують екстреної допомоги, саме цей благодійник ніколи не відмовляє і завжди оплачує усі екстрені витрати на лікування. Його імені ми принципово не називаємо – слави цей чоловік не шукає. Проте це не заважає нам щоразу згадувати його із щирою вдячністю.

Цей тепловізійний приціл вартує чверть мільйона гривень. Десь із десять таких придбав і передав нам наш постійний  благодійник. Приціли чудово служать на передовій і допомогли істотно виправити оперативну ситуацію

Та крім допомоги окремих благодійників, у історії проекту «Біотех-реабілітація поранених» вже склалася певна практика патронажу: інколи бізнесмени, підприємства чи громадські об’єднання певним чином беруть шефство над пораненими бійцями. У лікуванні одного із перших пацієнтів проекту, юнака Володимира, істотно допомогло комерційне підприємство Electrolux. Громади українців Іспанії регулярно збирають кошти і переказують на лікування Сергія, який тривалий час лікується і у шпиталях, і в рамках проекту. І не лише українці Іспанії: Сергія істотно підтримує й підприємство «Wiedemann», де чоловік працював до війни. Саме це підприємство допомагає й іншому пацієнту проекту, Василю, який теж працював там до того, як стати на захист України.

У лікуванні кількох пацієнтів «Біотеху» істотно допомагає підприємство «Wiedemann»

Ми раді розширити цю практику і пропонуємо будь-якій із фірм, підприємств, компаній, міжнародних промислових корпорацій чи фінансових установ, громадських об’єднань, благодійних організацій ба навіть таємних лож чи спільнот долучитися до участі в проекті «Біотех-реабілітація поранених». Ми завжди відкриті до будь-яких пропозицій і можемо знайти найзручнішу для вас форму співпраці. Ми гарантуємо прозору звітність і стовідсоткову ефективність у використанні коштів. Ми не беремо жодних комісій, прихованих платежів чи відсотків – всі кошти до копійки витрачаються за призначенням. Ваша підтримка і допомога дуже важливі не для нас – вони мають вирішальне значення для пацієнтів проекту. Більшість цих людей не можуть розраховувати ані на державну підтримку, ні на державну медицину. Саме тому ми є для них останньою надією і використовуємо усі доступні можливості та ресурси на те, аби повернути їх до нормального життя. Докладніше про проект – на сторінках нашої презентації.

Ваша допомога надзвичайно важлива – як у рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених», так і у інших благодійних ініціативах People’s Project. Участь благодійників та спонсорів істотно полегшує фінансовий бік волонтерської діяльності і допомагає у рази ефективніше творити добрі справи. Наші пропозиції про співпрацю не обмежуються вже існуючими ініціативами: ми готові прислухатись до будь-яких поміркованих побажань з вашого боку і відкривати й нові, можливо навіть спільні благодійні проекти.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас