Журнал Житомира

logo_zhzh_2011

«Журнал Житомира» – повністю незалежне інтернет-видання, яке працює з метою висвітлення політичних і суспільних подій, що відбуваються в Житомирі і Україні (перш за все) а також за кордоном. «Журнал Житомира» був створений в грудні 2005 року. За цей період проект придбав широке коло постійної аудиторії і велику довіру аудиторії до видання.

Команда волонтерів People’s Project: підбиваємо підсумки 2016 року
    Підла й неоголошена війна проти України триває уже третій рік. Третій рік пліч-о-пліч з Армією разом з Народом стоїть People’s Project.
    Подарунки під ялинку: волонтери знову відвідали морпіхів на передовій
    Лише нещодавно ми згадували чергову передачу, яка дісталася морпіхів, що тримають позиції під Маріуполем. Як саме і якою ціною — у захопливій розповіді із перших вуст. Відважний Серж Марко, який і відвіз частину приладдя, про черговий візит на передову.
    Війна триває: ворог атакує, ми достойно відповідаємо
    Стомлені новорічними шубами та олів‘є, ми все ще не вийшли із розслабленого святкового ритму і дещо забули про реалії життя. Війна триває — доки ми святкуємо тут, у тилу, наші солдати все так же тримають лінію оборони у зоні АТО.
    До Польщі прибули американські танки
    До Східної Європи прибула американська військова техніка. Згідно офіційних заяв, таку масштабну передислокацію здійснюють для забезпечення безпеки країн-членів НАТО на східному фланзі альянсу і, що головне, для стримання агресії Росії.
    З усіх калібрів: ворог продовжує підступно обстрілювати наші землі
    Сорок шість ворожих обстрілів. Саме стільки, попри Мінські угоди та так званий режим тиші, налічили сьогодні на лінії зіткнення на Сході України.
    Привіт, 72 ОМБр! Волонтери People’s Project вчергове прибули на передову
    Колишній військовий розвідник і просто чудова людина Сергій Сергійович склав компанію керівникові «People’s Project» Максимові Рябоконю у спільній подорожі на передову. Рушили у одну з найгарячіших точок – саме там фронт утримує славетна 72 ОМБр, яка, до того ж, сьогодні відзначає 75-ту річницю від дня створення. Та поїхали не лише святкувати – далі слово самому Сергієві Сергійовичу.
    Танкісти дякують за допомогу: фотозвіт про передачу на фронт
    Софі — мале і миле щеня бельгійської вівчарки. Даруйте за якість фото – зроблено їх на передовій, тож самі розумієте, тут не до студійних умов. Софі народилася і зростає просто на фронті, і близькі вибухи снарядів та посвист куль Софі якось і не лякають. Одного прекрасного дня Софі знайшла собі безліч друзів — і всі, як на підбір, танкісти. Щеня неабияк розважає хлопців на передовій, вони ж навзамін навчають її надзвичайно важливої професії. З часом Софі натренують відрізняти запах тротилу, тож згодом вона буде не лише чудовим компаньйоном бійців, а й добре послужить якомусь саперному підрозділу.
    В гості до 72 ОМБр: волонтери «People’s Project» повернулися з передової
    Насьогодні Промзона під Авдіївкою – одна із найгарячіших точок у зоні АТО. Керівник «People’s Project» Максим Рябоконь та наш добрий друг, військовий розвідник та волонтер Сергій Сергійович щойно повернулися із чергової поїздки туди – на самий передок, просто під кулі та ворожі снаряди.
«Каратєль»

Розробка та забезпечення роботи мобільного додатку для надання юридичної підтримки громадянам, які зіткнулися з порушенням своїх прав.

373 090 грн

Операція «Світло»

Подарунок для хірургів: оснащення операційних блоків потужним світлом та зручними операційними столами.

438 000 грн

Школа військових водолазів. Етап ІІ

Школа військових водолазів. Етап ІІв/ч 1472

Тренування та спорядження для водолазів, що проходять курс спеціальної професійної підготовки.

180 284 грн

Захисники Маріуполя

Захисники Маріуполяв/ч 2802

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

2 397 610 грн

Біотех-реабілітація поранених

Відновлення кісток та тканин у випадках дефектів після механічних та вогнепальних поранень за технологією ilaya.regeneration

22 899 034 грн

Оперативне реагування

Швидке реагування на запити та оперативна передача військовослужбовцям необхідних позицій.

4 897 643 грн

Польові бліндажі

Бліндаж - це стійке укриття бійців від вогню супротивника

2 636 458 грн

Я снайпер

Забезпечення снайперів різних підрозділів необхідними приладами та екіпіруванням.

2 251 401 грн

Сім коптерів PC-1

Складані коптери українського виробництва для проведення розвідувальних операцій та спостереження за супротивником.

1 135 003 грн

Urban sport. Троєщина

Збір коштів на сучасний спортивний майданчик для молоді столичної Троєщини

128 004 грн