Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомогти українській армії

Допомогти українській армії може кожен українець-патріот, який переживає за долю подій, і хоче життя без військових дій.

Військові дії, що відбуваються на території України, є незаконними, і українська армія повинна усіма силами знешкодити супротивника. Але так чи інакше українська армія потребує рівносильної допомоги, як і держава України. Перебування солдатів на передовій, з результатом успішних бойових дій, повністю залежить від солдатського спорядження. А також елементарні предмети, які для солдата мають на сьогодні актуальне значення.

Державна влада спорядила Українську армію зброєю і паливом для військової техніки. Як і уся армія, важка військова техніка і зброя для солдатів, повинні бути у кращому стані, наявність такого спорядження набагато краще, ніж відсутність нічого взагалі.

Допомогти українській армії завжди буде доречно і дорого цінуватися. Перерахування мінімальної суми допоможе не одному десантникові або снайперу в покупці військового спорядження, а також в успішних військових задачах. Реальні народні проекти вже показали видимі результати – солдати більш впевнені і захищені, відчувають велику народну підтримку на передовій, а також з більшою силою протистоять ворогам.

Допомога армії полягає не тільки в грошовій підтримці, але й передачею всіх необхідних речей першої необхідності. Військові частини та казарми не мають навіть матраців, де могли б відпочити хлопці, після важкого дня. Матраци, постільна білизна, вода, сигарети, одяг і багато всього, що так необхідно навіть для звичайної людини.

Якщо є бажання здійснити матеріальну допомогу, але не знаєте, як перерахувати гроші на армію, можна скористатися офіційним сайтом народного проекту. На головній сторінці благодійного фонду показані чотири проекти, два з яких вже втілені в життя: закупівля спорядження для першого народного десантного батальйону і першого народного безпілотника. Два проекти ще знаходяться в стадії збору коштів: спорядження для другого народного десантного батальйону і сучасне спорядження для команди снайперів.

Перший народний десантний батальйон, який перебуває на даний момент, на передовій, бачить значиму різницю в спорядженні, яке було до цього і спорядження, що вони мають зараз. Захисний костюм зі зручними чобітками, захисні окуляри і бронежилет, якого так не вистачало для більшої хоробрості.

Вже закуплено і відтворено у дію перший безпілотник. З його допомогою солдати вже не ходять в розвідку, наражаючи власне життя на небезпеку, всю роботу виконує безпілотний літальний апарат – міні літак-розвідник. Він вичісляє точні координати знаходження супротивника, їх напрямок і кількість ворожих засідок на незвіданих територіях. Ще такий апарат досить схожий на птаха, завдяки чому мало помітний у польоті, не видає зовнішніх шумів і перешкод радіостанцій.

Не забувайте Допомогти українській армії!

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас