Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Волонтери для армії

На зміну страшним подіям на майдані прийшли ще жахливіші військові дії з застосуванням ворожої військової техніки і озброєння. Що відрізняє нашу армію від військових угруповань ворогів, так це оснащення, екіпіровка і якість військової техніки та обмундирування.

Допоможи армії шляхом мінімального внеску на благодійний рахунок фонду Миколаївських активістів. Велика робота вже зроблена народними активістами: закуплено необхідне обмундирування для цілої групи народного десантного батальйону, поступово збираються кошти на першого народного снайпера.

Для екіпіровки снайпера народні активісти приділили багато уваги вибору потрібного спорядження та установок. Закуплені матеріали перевіряються і проходять обов’язкову тестову перевірку.

Крім військової екіпіровки, потрібні добровольці, волонтери для армії, які будуть надавати неоціненну допомогу в момент військових дій солдатам. Робота волонтерів полягає в наданні допомоги, яка найбільш знайома і до снаги будь-якому добровольцю. Допомога може знадобитися на бойових полігонах, в казармі чи інших місцях.

Придбані екіпірувальні спорядження були ретельно розраховані і обговорені з оптовим постачальником. Найперше, на що звертали увагу при виборі екіпіровки та установок, це висока якість, а вже після обговорювалася ціна.

Волонтери для армії знаходяться не тільки в місцях активних військових дій, але і допомагають армії шляхом збору матеріальної допомоги, продуктів харчування, закупівлею на зібрані кошти необхідного якісного обмундирування.

Що не закуповує благодійний фонд для армії, так це зброя для солдатів. Нею, як нам відомо з джерел, солдатів забезпечила держава. Також вищі органи забезпечили армію паливом для військової та повітряної техніки. Але якби не допомога українського народу, солдатам не було б що їсти, одягнути і навіть на чому відпочити у нічний час.

Завдяки збору благодійного фонду було закуплено перше в країні обладнання, за допомогою якого можна проводити розвідувальні операції. Проект був названий «Перший народний безпілотник», і завдяки внесеним коштам народу України, дане устаткування вже застосовується на практиці. Незвичайний міні літак-розвідник, що нагадує в польоті птаха, безшумний в дії і практично невидимий у польоті. Устаткування є зручним і мобільним, що просто необхідно в польових умовах.

Волонтери для армії – незамінні помічники і під час військових дій, і під час збору та доставки необхідних речей, продуктів харчування першої необхідності.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас