Інтер

“Інтер” – загальнонаціональний канал. В українському ефірі з’явився 20 жовтня 1996 року. Програми “Інтера” розраховані на масову аудиторію та враховують потреби всіх соціальних та вікових груп населення.

Чем Европе грозит война на Донбассе: видео украинцев
    Украинские волонтеры The People's Project сняли видео про войну на Донбассе, которое предназначено для граждан ЕС.
    Волонтеры из Украины показали мощь ВВС Турции (видео)
    Украинские волонтеры Peoples Projeсt сняли видео о Военно-воздушных силах Турции. Среди турков ролик произвел настоящий фурор.
    Лікарі намагаються поставити на ноги військового із зони АТО
    24-річний Ігор Федько пройшов найгарячіші бої у зоні АТО. У серпні 2014 боєць дістав тяжке поранення ноги. Пережив кілька складних операцій, та надії на повне одужання не було. Поставити хлопця на ноги взялися медики київської клініки. Для цього збираються виростити та приживити штучну кістку. Метод унікальний, проте дорогий. На лікування необхідно понад 400 тисяч гривень.
    Лікарі в Києві виростили кістку ноги пораненого бійця АТО
    Героєві сюжету тричі хотіли ампутувати ногу. Ветеран АТО, що мав тяжке поранення, попри невтішні прогнози лікарів, ходить на своїх двох. Хтось скаже - диво, а насправді - це унікальна розробка наших медиків. А ще - допомога волонтерів та небайдужих українців, які гуртом зібрали чималу суму на лікування.
    У Черкасах хірурги проводять операції на заіржавілих столах
    У Черкасах рятують лікарню швидкої допомоги. Операційні третьої міської оснащені за останнім словом техніки, щоправда, сімдесятих років. По 20-30 операцій на день медики змушені проводити на заіржавілих столах та під лампами, які ледь мерехтять. Вихід знайшли волонтери.
    Захисник України потребує складної операції
    І знову прохання про допомогу. Цього разу вона потрібна 23-річному захиснику України Петрові Олексюку. Виконуючи бойове завдання, він підірвався на міні і залишився без стопи. Пізніше, у шпиталі лікарі збиралися ампутувати всю ногу, але на допомогу вчасно прийшли волонтери.
    Столичні волонтери переобладнали евакуатори у військові машини для воїнів АТО
    вто для АТО. Столичні волонтери переобладнали три старих евакуатори - у військові машини для українських морпіхів. Вживані "Форди" для наших бійців передав американський військовий. Машини вже встигли побувати в зоні бойових дій. Тепер же конструктори їх полагодили, додали нове оснащення.
    Українська кліника рятує ветеранів АТО від ампутацій
    Два кульових, десять осколкових і тяжке поранення ноги. Герой нашого наступного сюжету - ветеран АТО - рік тому був за крок від ампутації. Тоді ми зняли сюжет-прохання про допомогу. На заклик відгукнулися небайдужі і зібрали на операцію бійцеві - півмільйона гривень. Сьогодні він прийшов на огляд до лікаря уже на своїх двох.
Біотех-реабілітація поранених

Відновлення кісток та тканин у випадках дефектів після механічних та вогнепальних поранень за технологією ilaya.regeneration

28 256 061 грн

Сім коптерів PC-1

Складані коптери українського виробництва для проведення розвідувальних операцій та спостереження за супротивником.

1 135 003 грн

Захисники Маріуполя

Захисники Маріуполяв/ч 2802

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

2 614 749 грн

Оперативне реагування

Швидке реагування на запити та оперативна передача військовослужбовцям необхідних позицій.

4 975 211 грн

Польові бліндажі

Бліндаж - це стійке укриття бійців від вогню супротивника

2 636 458 грн

Я снайпер

Забезпечення снайперів різних підрозділів необхідними приладами та екіпіруванням.

2 406 142 грн

Urban sport. Троєщина

Збір коштів на сучасний спортивний майданчик для молоді столичної Троєщини

128 004 грн

Операція «Світло»

Подарунок для хірургів: оснащення операційних блоків потужним світлом та зручними операційними столами.

412 664 грн

Кровомобіль

Збір коштів на купівлю та обладнання кровомобілю, що буде доправляти донорську кров для переливання у зоні проведення АТО.

520 792 грн

Школа військових водолазів. Етап ІІ

Школа військових водолазів. Етап ІІв/ч 1472

Тренування та спорядження для водолазів, що проходять курс спеціальної професійної підготовки.

176 017 грн