Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Прикордонний спецназ

Звіт про подорож до прикордонного спецназу

Ви коли-небудь бачили як радіють суворі військові? А ми, в силу волонтерської діяльності, маємо щастя бачити їхні задоволенні обличчя. Ось, ділимося з вами.

News happy soldier II

Це прикордонники з Одеського прикордонного спецназу. До свого професійного свята, що було 28 травня, отримали подарунок від нашого спонсора – не що інше як тепловізійний приціл Guide Infrared IR162B. Тепер вони бачитимуть ще теплих терористів в свій приціл чітко і здалеку. Ми вже передавали такі приціли в інші підрозділи, всі лишилися задоволенні. Кажуть що “ополчєнці” в тепловіку виглядають краще ніж вдень. Крім того, у спецпризначенців вже є досвід затримання непрошених гостей на кордоні.

Inside news terrorists

Фото вгорі ілюструє на скільки може бути шкідливим для вашого здоров’я та настрою порушення візового режиму. З прикордоним спецназом не варто жартувати, а тепер вони будуть ще краще бачити у темряві.

Memory board

Під час свого візиту, волонтери бачили дошку памяті присвячену війні на сході і участі підрозділу у ній. Тут і спогади про бої та оточення, бойовий прапор, дитячі малюнки. Також, на дошці є фотографії полеглих побратимів. Ми бажаємо, щоб дошка не поповнювалася новими фото загиблих героїв. Якщо ви хочете допомогти зберегти життя та здоров’я нашим захисникам, приєднуйтесь. Тут у тилу, у нас є можливість їм допомогти.

ДатаНазваКількістьВартістьПризначення
15/06/2015Приціл тепловізійний Guide Infrared IR162B1 161 000.00ппередали до південного регіонального управління Державної прикордонної служби України
15/06/2015Планка бокова під кронштейн1 243.00ппередали до південного регіонального управління Державної прикордонної служби України
Підтримати інші проекти
Проект завершено

Прикордонний спецназ

Допомога окремому відділу прикордонної служби

В/Ч 1469
1 190 241 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше