Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Підбиваємо підсумки 2016-го

Підла й неоголошена війна проти України триває уже третій рік....

Підбиваємо підсумки 2016-го

Підбиваємо підсумки 2016-го

Підла й неоголошена війна проти України триває уже третій рік. Третій рік пліч-о-пліч з Армією разом з Народом стоїть People’s Project. Лише завдяки вам ми підтримуємо наших військових на передовій, ваші пожертви повертають до життя тяжкопоранених захисників, завдяки вашому милосердю ми маємо змогу піклуватися про осиротілих та знедолених. Три напружених роки війни – досить тривалий строк, тож цілком резонно, що всі ми дещо стомились. Та чи плануємо ми зупинятись? Відповідь очевидна – звісно ж, ні.

Рік добігає кінця, тож ми підводимо певні підсумки нашої діяльності у 2016-му році. Оцінюємо те, у що змогли конвертувати Вашу безмежну довіру і відчутну фінансову допомогу. Окидаємо оком те, що вже нам вдалося, і те, що ми лише починаємо чи успішно продовжуємо.


У лютому 2016-го ми припинили розпорошувати наші сили між численними окремими проектами з допомоги конкретним військовим підрозділам і заснували один спільний проект «Оперативне реагування». В рамках проекту ми закуповуємо сучасну техніку та амуніцію і передаємо її підрозділам, які стоять на передовій, у найгарячіших ділянках фронту. Прилади нічного бачення, тепловізори, засоби звязку, надсучасна оптика, знаряддя та обладнання, яке зробить побут та службу на передовій зручними та комфортними – на все це ми у цілому зібрали понад три мільйони гривень народних пожертв. Мобілізовані чи контрактники, спецпризначенці та бойові підрозділи спецслужб – жодному із підрозділів ми не відмовили у допомозі чи просто не змогли б допомогти.

Влітку 2016 ми заснували проект «Захисники Маріуполя». Морпіхи, що залишилися вірні присязі, вийшли із окупованого Криму і, переформувавшись, стали на захист рубежів Маріуполя. Цим чудовим людям ми допомагаємо із самого початку – а вони завжди щиро дякують нам із вами за допомогу і вірно несуть свою службу в одній з найгарячіших точок фронту. Знаєте, що? Їздити у гості до морпіхів – суцільне задоволення. А їздимо ж не з порожніми руками, не заради розваг. «Чорним беретам» на чолі з легендарним Вадимом Сухаревським ми передавали біноклі, прилади нічного бачення, тепловізори, тепловізійні приціли, різні оптичні іграшки, побутове знаряддя, спецспорядження для розвідки та інше необхідне високотехнологічне обладнання. Допомагаємо і машинами: от лише нещодавно відвезли ще й три потужних американських «Форди». Левову частку роботи у рамках проекту робить наш побратим – військовий блогер, волонтер і просто хороша людина Serg Marco. Дякуємо тобі, Сашко! Дякуємо і вам – без ваших пожертв реалізувати проект було б надзвичайно складно.

img_1985

Окрему увагу ми приділили влучним стрільцям, тож влітку 2016 запустили проект «Я снайпер». Різні підрозділи, різні люди – екіпірували як цілі снайперські загони, так і окремих стрільців. За півроку спільно із вами ми зібрали більше мільйона гривень. Звісно ж, на них ми купили усе необхідне – надсучасну оптику, додаткове приладдя для зброї, далекоміри, планшети і інші прилади, які полегшують снайперові роботу.

Восени ми успішно реалізували проект «Герої Паралімпіади». Сотні постерів із зображеннями наших героїв-паралімпійців були розміщені на станції метро «Олімпійська». Прославити наших героїв мав можливість будь-хто: іменні постери було надруковано та розміщено саме на пожертви меценатів.

91

В 2016 році ми продовжили реалізацію проекту «Польові бліндажі» – більше 25 надійних і комфортних бліндажів поїхали на передову. А це – ще півтисячі бійців, що врятуються від морозу та вибухів. Не спиняємося і на цьому – будівництво ще 10 бліндажів виходить у завершальну стадію..

У 2016 році ми поставили за мету потроху міняти Армію зсередини і серйозно узялися за фізичну підготовку бійців. В рамках проекту «Кросфіт для військових» ми змогли підготувати чотири десятки тренерів з кросфіту з числа самих військовослужбовців. Випускники проекту вже навчають побратимів кросфіту, проводять власні змагання та, зрештою, потроху зміцнюють нашу Армію. І це лише початок: на 2017 рік заплановані вже нові масштабні проекти, пов’язані з кросфітом, під керівництвом волонтера і тренера Валерія Киселя.

116

Проект «Біотех-реабілітація поранених», наша гордість і щира любов. За 2016 рік до проекту долучилися ще 25 важкопоранених бійців. Віра в майстерність лікарів, оптимізм та клітинні технології — все це мусить повернути їх до нормального життя. Мінохорони здоров’я все так же відмовляється фінансувати лікування бійців, фактично прирікаючи їх на каліцтво. Поки що нам не обійтися без вашої допомоги, та ми впевнено продовжуємо працювати над тим, щоб саме Держава таки виконала свої зобов’язання перед пораненими захисниками. Вибору у нас просто немає — ми не полишимо поранених у біді.

surgery-oleksandr-budget

В кінці 2016 року ми почали збір внесків на проект «Кровомобіль». Сумна світова статистика свідчить: більшість смертей на передовій відбувається саме від гострих крововтрат. Тож винахід лікаря-трансфузіолога Ростислава Зауральського буде оперативно доставляти кров та її компоненти до бійців на передовій протягом «золотої години» і рятувати життя українським захисникам.

У вересні ми запустили проект «Urban sport. Троєщина». Можливо, саме з нового спортивного майданчику для молоді Троєщини почнеться зміна репутації сумнозвісного району Києва. Збір коштів триває і посьогодні, тож запрошуємо вас підтримати цей проект.

В рамках проекту «Банк шкіри» протягом 2015-2016 років було виконано відновлення шкіри за допомогою клітинних технологій 12 пацієнтам, які отримали глибокі опіки до половини поверхні тіла. Власне цей проект спрямовано на допомогу пораненим військовим, та що робити, коли мова йде про терміновий порятунок життя? От лише нещодавно клітинні матеріали проекту врятували руку та життя юнака, який дістав тяжких опіків та поранень внаслідок вибуху на виробництві.

Цього року нам знову випала справжня Честь: ми продовжили співпрацю і з багатьма друзями та партнерами, познайомилися і з новими чудовими людьми. Безліч простих хороших людей вчергове проявили до нас високу довіру і підтримали наші благодійні ініціативи, до них долучилися і нові. Спільні проекти, благодійні акції та просто хороші справи — без допомоги інших волонтерів та підтримки Народу безліч хороших справ так і лишилися б просто амбітними планами на далеке непевне майбутнє.

Ми були у числі перших на початку волонтерського руху, ми стали найбільшим волонтерським обєднанням сьогодні. Та це не межа: ми познайомилися іще із багатьма крутими людьми, які теж сповідують принципи відкритості та прозорості. Ми поєднуємо наші зусилля, аби зробити усю благодійність максимально прозорою та відкритою. Це — наша мета на 2017 №1. Будьте певні — наступного року ви побачите багато нових спільних крутих проектів!

Отримали і відзнаки: наших волонтерів відзначили і Міноборони, і командири окремих загонів, яким ми допомагали, і інші благодійні організації. Ще минулого року ми перетнули важливу психологічну позначку: зібрали понад сто мільйонів гривень пожертв, тримаємо високий темп і посьогодні, залишаючись найбільшим волонтерським проектом. Втім, це просто красива цифра, адже гроші для нас — лише засіб, і ніколи не були кінцевою метою чи якимось мірилом. Ми завжди памятаємо головне: ми ніколи б не зібрали ані копійки, якби не ваше милосердя, щедрість та довіра. Збирати такі суми нам допомагає прозора система звітності, онлайн-відображення доходів і видатків, а також високі стандарти відкритості і перед громадянами, і перед податковою. Будьте певні: кожну гривню цих мільйонів ми з усією відповідальністю конвертуємо у нашу майбутню Перемогу.

71

Крім звичайних хороших людей, які жертвують нам кошти, у нас є і спонсори, які періодично переказують значні суми на потреби того чи іншого проекту. Ми щиро вдячні: ваша допомога надзвичайно відчутна. Окремо хотіли б відзначити і одного із головних та постійних наших спонсорів. Ця людина ніколи не шукала слави і завжди принципово лишається анонімною. Та ті неймовірні обсяги допомоги, які він надає без жодних зайвих слів, дуже спрощують реалізацію багатьох проектів і інколи рятують у останній критичний момент. Ми маємо справу із різними хорошими людьми, та повірте: навіть ми, рядові волонтери People’s Project, інколи вражені Вашою допомогою до глибини душі. Ми щиро цінуємо Вашу унікальну позицію. Дякуємо — це і неймовірно, і просто надзвичайно круто.

Та годі слів, останні години старого року добігають кінця. Ми, волонтери Peoples Project, щиро вітаємо Народ України, благодійників, небайдужих людей та усіх українців в Україні та за кордоном, з наступаючим 2017 роком. Ми пишаємося вами, цінуємо вас та вдячні за вашу допомогу. Давайте триматися один одного та разом робити все для Перемоги! Лише так ми зможемо наблизити крах ворога і, зрештою, змінити нашу Країну на краще.

З побажаннями добра та всього найкращого у 2017 році, ваш Максим Рябоконь та команда волонтерів People’s Project

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас