Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

“Якщо людина захоче, вона реабілітується!” – Володимир Домніч, боєць 24 ОМБР

По військовому табору 24-ї окремої Механізованої бригади на опорному

“Якщо людина захоче, вона реабілітується!” – Володимир Домніч, боєць 24 ОМБР

“Якщо людина захоче, вона реабілітується!” – Володимир Домніч, боєць 24 ОМБР

По військовому табору 24-ї окремої Механізованої бригади на опорному пункті за 17 км від Зеленопілля (Луганська обл.) 11 липня 2014 р. спрацював ГРАД. Декілька військових загинули на місці,всі інші отримали дуже важкі поранення. Володимир Домніч отримав осколкові поранення, але залишився живим і був представлений до нагороди.

Домнич старая фотка

Хлопець проходив лікування в  військових шпиталях, де лікарі запропонували відрізати частину стопи, або залишити все так, як є. Якби Володимир своєчасно не потрапив до клініки ilaya, ампутації уникнути не вдалось. Він був одним з перших паціентів клініки з військовослужбовцев. Нагадуємо, що лікувався хлопець за рахунок ваших пожертв The People`s Project. Приклад Володимира наглядно демонструє переваги сучасного медичного лікування над стереотипним.

Зараз хлопець вже повністю відновився після лікування за проектом Біотех-реабілітація поранених. Пройшов тренувальний курс в санаторії і тепер повертається до повноцінного життя. Найближчі плани на майбутнє – забрати документи з університету і влаштуватись на роботу в військкомат. Володимир збирається повернутись на фронт, тепер вже в якості водія.

Домнич 2

Своїм успішним досвідом Вова ділиться з нашими читачами.  Хлопець впевнений, що людина, яка хоче вилікуватись – зробить це, які б на її шляху не були перепони:
«В реабілітації багато залежить від людини. Якщо людина буде дуже сильно хотіти, то сам буде займатись, сам все робити, ходити до масажистів. В мене не рухався голіностоп. Але я захотів, я поїхав в санаторій. За 2 тижні вернув майже повністю всю функцію ноги. Я присідав багато, давав навантаження на ногу, робив все, щоб почати ходити… Хто займається, хто хоче – в того все обов’язково вийде!»
Завдяки таким, як Володимир, нам вдається оборонятись від нападів скептично налаштованих проти сучасних технологій медпрацівників. Саме біотех-реабілітація страждає від несправедливих звинувачень, що завдяки їй повертається лише «анатомія» кінцівки. І нема ніякої гарантії відновленню функції руху. Говорячи доступною мовою для недосвідченої в медицині людини: якщо відновити анатомію людини, що була абсолютно здоровою до отримання травми, то і всі функції мають відновитись. Головне – це бажання самої людини і наполеглива праця реабілітаційний період! І Володимир Домніч це всім нам довів! Дивіться відео-інтерв’ю з бійцем:

Наразі, біотех-реабілітацію потребують інші воїни АТО. Всі профайли і звіти по надходженням/витратам ви можете переглянути в проекті Біотех-реабілітація поранених. Допомогти швидше одужити хлопцям можна за посиланням:

Разом ми переможемо все!

 

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас