Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Матеріальна допомога військовим України

Народний проект був створений для того, щоб надати допомогу військовим України. Співпрацюючи безпосередньо з керівниками підрозділів у містах східної України, ми закуповуємо на зібрані гроші необхідну екіпіровку і спорядження для максимального успішного ведення бою. Як не прикро усвідомлювати, але за минулі роки наша армія втратила більшу частину наявної сили у плані технічного і матеріального оснащення. Часом це стосується навіть елементарних засобів для проживання в районі проведення операції. І коли на землі рідної країни прийшла біда, про яку ми навіть не думали, сильні духом і сміливі хлопці залишилися без захисту і засобів ведення бою. Все, що у них залишилося – відвага і бажання боротися. Ми ж навіть будучи вдома можемо надати їм непосильну допомогу, кожен з нас. Допомога армії з боку волонтерів дозволяє забезпечити солдат необхідним комфортом у вигляді спальників і карематів, посуду і деякого провіанту. Для медиків привозять ліки і необхідні матеріали для порятунку життя пораненим, для відновлення їх здоров’я і збереження дієздатності. Ми ж вирішили націлитися на підтримку бойової мощі бійців для впевненості під час бою. І не тільки в самому собі, а й у тому матеріальному забезпеченні, яке було надано бійцям.

За минулий час матеріальна допомога військовим дозволила одягнути один батальйон з голови до ніг, закупити спеціальну техніку для розвідників, снайперів і кулеметників. На черзі підготовка нових загонів, які вирішили відправитися в зону проведення АТО і боротися за спокій на рідній землі. Їм потрібен не тільки сучасний одяг та взуття, які дозволять довгий час битися, захищаючи від натирання і не відповідності розміру, що зможе сильно сковувати рухи. Матеріальна допомога військовим також дозволить придбати різні засоби маскування, які добре приховають кожного бійця в різних умовах навколишнього світу. Новому загону снайперів також будуть потрібні сучасні знімні приціли. А ось бронежилети останнього покоління захистять від куль, як і кевларові каски. Для захисту від примх природи знадобляться непромокальні накидки, баффи, тактичні окуляри та рукавички. Вони не дозволять бійцеві промокнути або змерзнути, в очі не потрапить пил, а сонячне світло вдень не засліпить. Фінансова допомога армії здатна стати важливою складовою нашої майбутньої перемоги. Представлений проект – це реальна можливість кожного українця зробити свій внесок у перемогу навіть перебуваючи далеко від місця основних подій.

Багато проектів вже реалізовано, але ще більше чекають своєї черги та реалізації. Побачити звіти про проведені доставки: фото, статті та чеки можна на сторінках сайту, як і прочитати все про нові проекти: скільки коштів необхідно зібрати, на що вони будуть витрачені і в якій батальйон будуть відправлені придбані речі або техніка. Як показує практика, така матеріальна допомога військовим України вже не раз довела свою ефективність, в порівнянні з державними закупівлями. Єдине, що не може закуповувати проект – це зброя, так як саме ця сторона питання як і раніше залишається в юрисдикції держави та відповідних міністерств.

Чому так важливо сьогодні всім разом зібрати з силами і допомогти один одному? Можливо, це саме той варіант, який дозволить досягти кінцевої мети – мирного життя і можливості з упевненістю дивитися в завтрашній день. Матеріальна допомога військовим України від кожного громадянина нашої країни – кращий спосіб їх підтримати у складний момент. Для однієї людини, навіть якщо він не готовий переводити великі суми, достатнім буде 5 грн. Для кожного з нас це дрібниця, але коли кожен дасть потроху, всі ми зможемо досягти мети.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас