Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

“Мусор” оголосив війну волонтерам: потрібна підтримка людей!

Деякі “діячі” з поліції оголосили війну волонтерам. Використовуючи службове становище, поліцейський

“Мусор” оголосив війну волонтерам: потрібна підтримка людей!

“Мусор” оголосив війну волонтерам: потрібна підтримка людей!

Деякі “діячі” з поліції оголосили війну волонтерам. Використовуючи службове становище, поліцейський Юрій Балабей зупинив будівництво складу для волонтерського проекту “Укрспецсистемс“, що займається розробкою безпілотних літальних апаратів для ЗСУ. Поліцейський навмисно створив проблеми, щоб потім їх “порішали” з ним за допомогою хабарів. Йому байдуже на якісь закони, на якісь дозволи і навіть на військових. Саме такі “мєнти” заважають соціально-відповідальному бізнесу, гальмують волонтерські проекти і не дають побудувати заможну європейську країну.

З усіма деталями історії можна ознаймитися у публікації ветерана АТО Масі Найєма. “Після армії я зрозумів, що емоції – слабкість. Куди сильніше – дія. Але країна повинна знати своїх героїв і зрадників. Тому, окрім дії, познайомлю вас із Юрієм Вікторовичем Балабеєм, керівником відділу розслідувань злочинів у сфері господарської діяльності Голосіївського управління поліції”, – написав Масі Найєм у соцмережі.

Не дивлячись на зарплату поліцейського, Балабей володіє, цілком офіційно – згідно декларації, коштовними автомобілями марок Toyota Prado і Toyota Camry. Навіть сукупний дохід усіх членів його родини за весь рік менше вартості однієї з автівок поліцейського.

машины

Корупція відкриває нові можливості для збагачення і дозволяє Балабею мати коштовне захоплення. 

машинав

Власне, “звичайна” машина “звичайного” поліцейського

Крім того, Юрій Балабей значиться у люстраційному списку Євромайдана. Саме він був слідчим по справі Остащенка О.А., жорстоко побитого “Беркутом”.

люстрация

Проаналізувати розумові здібності Юрія Балабея можна за його відповіддями на сервісі Kiwi. Наприклад, на питання про його власний стиль, Балабей відповів “стиль собачки”.

идиот

Ветеран АТО і блогер Мартін Брест впевнений, що Юрій Балабей і ліквідований терорист Гіві – абсолютно однакові за своєю сутністю.

мартин брест

Відомий блогер Антон Ходза саркастично назвав Балабея “зразковим співробітником” і “стахановцем”, а також підкреслив, що поліцейський мав би пройти атестацію.

ходза

Волонтер Юрій Богданов обурений цією історією, як окремі держчиновники воюють про тих, хто впроваджує в нашій країні інновації та створює сучасні підприємства.

богданов

Нарешті, керівник Всеукраїнського центру волонтерів People’s Project Максим Рябоконь просить про допомогу у вигляді поширення інформації, адже дуже важко протистояти таким впливовим людям у даній ситуації. “Впливових людей у нас немає, схем також немає, єдине, що в нас є – це підтримка тисяч людей”, – наголосовив волонтер.

Дійсно, лише поширення інформації про цього “мєнта” допоможе переломити ситуацію. Лише разом ми можемо змусити систему покарати ворогів у нашому тилу, які заважають зміцненню обороноздатності держави. Просимо всіх небайдужих людей підключитися до інформаційного натиску на “мєнта”, якого кришують і який не соромиться встромляти палиці в колеса волонтерам.

Поділитися у Facebook

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас