Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Волонтерський “Форт”

Зверніть увагу: People’s Project відкриває новий благодійний проект

Є у нас і хороші новини. Поміж інших справ, Центр волонтерів People’s Project стартує новий соціальний проект, якому ми надаємо великої ваги. Суть його полягає у тому, що ми дещо змінюємо підхід до благодійності, і від гарячкового вирішення нагальних проблем, ми переходимо до пошуку рішень, що запобігатимуть самій появі подібних проблем. Саме тому ми вирішили підтримати ініціативу наших колег, невеликої, але дуже діяльної громадської організації “Маленьке серце з мистецтвом“.

Активісти Об’єднання, за підтримки інших волонтерських та громадських формацій, планують відкрити своєрідний волонтерський хаб: тобто центр, що поєднає зусилля усіх, хто прагне тим чи іншим чином змінити життя у країні на трохи краще. Для цього вони обладнують приміщення, де функціонуватиме волонтерський коворкінг, приміщення, де можна прийти та попрацювати, там же мають проводити різноманітні тренінги, майстер-класи та надаватимуть волонтерам юридичну, бухгалтерську і іншу фахову допомогу. Крім іншого, у Форті – а саме таку назву має увесь проект, – працюватиме медичний центр для обстеження на ВІЛ/СНІД та кабінет довіри.

Так має виглядати приміщення Хабу: поки що це візуалізація, на ділі ж зараз це звичайний підвальне приміщення, показувати яке трохи зарано 

Проект уже взяв свій початок на практиці: за підтримки міської влади, для волонтерів виділили приміщення, різноманітні благодійні організації надали підтримку для його обладнання, та певних матеріалів й ресурсів для повноцінного старту все ще не вистачає. Саме тому допомогти узялися і ми: збираємо відносно невелику суму коштів для того, аби проект завершив усі підготовчі роботи та почав повноцінну роботу у повну силу. Це допоможе виховати та фахово підготувати цілий прошарок активних громадян, сформувати спільноту, що прямо та неопосередковано впливатиме на життя у цілій країні.  

Повний перелік потреб та остаточну суму до збору ви знайдете у описі проекту. Ми закликаємо вас посильно долучатися та підтримати Форт хоч матеріально, хоч інформаційно – адже поширення інформації теж має велику вагу. Ми віримо, що людина, озброєна не лише палким бажанням, а й фаховими уміннями, і підтримкою однодумців, дійсно здатна змінити життя й навколо себе, й у цілій країні на краще. І в наших із вами силах взяти відчутну участь у цій важливій спільній справі. Зрештою, як не ми – то хто?

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Волонтерський “Форт”

Допомагаємо волонтерам облаштувати простір для роботи громадських та волонтерських об'єднань

541 284 грн потрібно
0% зібрано
Детальніше