Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

“Мені з пораненням в голову, запропонували попити водичкі в Моршині”, Олег, доброволець.

Майже два місяці тому ми придбали сучасний тренажер ARMEO SPRING...

“Мені з пораненням в голову, запропонували попити водичкі в Моршині”, Олег, доброволець.

“Мені з пораненням в голову, запропонували попити водичкі в Моршині”, Олег, доброволець.

Майже два місяці тому ми придбали сучасний тренажер ARMEO SPRING для нейро-реабілітації верхніх кінцівок за рахунок ваших пожертв – проект Реабілітація руху поранених.
Саме зараз вже п’ятеро бійців проходять лікування апаратом, і для вас ми підготували серію відеоматеріалів з тренувань бійців. Ви можете на власні очі подивитись, як користуються  ARMEO SPRING і чи приносить він очікуваний результат.

климишин 2

Спочатку апарат на собі випробували лікарі клініки. Першим пацієнтом став – Олег Климишин, 43 роки, доброволець. В якому стані боєць прибував до тренувань на Armeo можна побачити в публікації до придбання апарату.
Олег Ярославович під Волновахою потрапив під мінометний обстріл. Отримав важке поранення в голову – осколком зачепило ділянку мозку, котра відповідала за моторику. Майже рік лікарі виводили Олега з критичного стану, адже в нього була паралізована ліва частина тіла.

климишин

Ногу ще продовжують лікувати кінезіотерапієй, а апаратом Armeo активно реабілітують майже паралізовану руку. Тренування тривають 1 годину в день, 5 разів на тиждень. Проходять тренування в ігровій формі, симулятор руху на моніторі допомагає сконцентрувати увагу саме на проходженні цікавої гри, а не на виснажливій процедурі. Яким чином це відбувається, дивіться самі:

– Олег, скажіть будь ласка, ви примірно знаєте, в яку суму обійшлось би Вам лікування в нейрореабілітаційному центрі, якби не було благодійного проекту?
– Якщо з розрахунку 50 -70 тисяч грн в місяць, то можете підрахувати, я вже рік лікуюсь(600 000 – 840 000 грн, ред.)
Вам держава пропонувала компенсувати реабілітацію?
– Я сподіваюсь, що держава компенсує якусь суму центру Nodus за нас (військових, ред.). Приватна структура має заробляти гроші для того, щоб вдосконалювати свою техніку і розширюватись. А ми для них як баласт. За мене ніхто не платить – ні волонтери, ні я, ні держава. Шкода мені, я ж чиєсь місце займаю … хлопці теж воювали і їм треба лікуватись. Мені просто пощастило, що взяли мене на безоплатній основі, бо де б я лікувався – не знаю … Дали мені першу групу інвалідності і за цей рік запропонували лише полікуватись в Моршині. Там лічать язвеніків і гастріт. Дякувати Богу, зі шлунком в мене все в порядку. Якось так пасивно до цього відносяться служби, які повинні цікавитись моїм станом. Вони мені з пораненням в голову запропонували попити води! От про що говорить наше лікування, такий підхід держави до нас. Таке враження, що просто сміються… Держава має профінансувати такі центрі по всій країні.
Можливо мені доведеться ще лікуватись пару років, я ж не можу тут весь час сидіти, а вдома лікуватись немає можливості. Вони знову відправлять мене попити водичкі…
Нейрореабілітація людей з військовими пораненнями в нашій країні досі в новинку, ніяких програм підтримки просто не існує. В державних лікарнях нема ні відповідної техніки, ні кваліфікованого персоналу, тож до приватного центру Nodus на декілька місяців вперед записані поранені бійці. Їх лікуванням продовжує опікуватись власне лише сама клініка Nodus. Директор, Олександр Кулік, вже в відчаї, гроші, зароблені за рахунок лікування цивільного населення, закінчились. Тільки основні витрати на лікування і обслуговування військових впродовж всього часу існування АТО обійшлись клініці майже в 4 млн грн. Держава допомогати не поспішає навіть з виділенням додаткового приміщення для ветеранів АТО. Офіційну відмову Nodus отримав від Броварської центральної районної лікарні в лютому.
Задля того, щоб клініка змогла продовжити опікуватись військовими з важкими нейротравмами, треба як змога більше розповсюдити цю інформацію. І звісно виводити нейрореабілітацію на державний рівень! Тож, просимо допомогти з поширенням через соціальні мережі.
І не забуваємо, що наш проект продовжує роботу по збору коштів на врятування від ампутації військових, методом сучасної біотех-реабілітації. З умовами лікування можна ознайомитись на сторінці проекту, профілі хлопців, що зараз проходять реабілітацію на головній сторінці проекту. Допомогти зібрати кошти:

ПриватБанк для переказу у гривнях
Миколаївський обласний благодійний фонд “РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”
ПАО КБ ПриватБанк
ОКПО: 36143302
МФО: 326610
Рахунок: 26004053210825
Призначення платежу: Благодійний внесок. Біотех-реабілітація поранених
SWIFT-переказ у USD
BENEFICIARY: Charitable Foundation BLAGOCHESTA
Account: UA803266100000026009053209659
Bank of beneficiary: Privatbank,Ukraine
Swift code: PBANUA2X
Intermediary bank: JP Morgan Chase Bank, New York
Swift code: CHASUS33
Correspondent account: 001-1-000080
Description: Donation for “Bioengineering Rehabilitation for Wounded” project
SWIFT-переказ у EUR
BENEFICIARY: Charitable Foundation BLAGOCHESTA
Account: UA413266100000026009053206287
Bank of beneficiary: Privatbank,Ukraine
Swift code: PBANUA2X
Intermediary bank: Commerzbank AG,Germany
Swift code: COBADEFF
Correspondent account: 400 8867 00401
Description: Donation for “Bioengineering Rehabilitation for Wounded” project

 

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас