Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Віталій К., 26 років. Основні етапи лікування завершено. Триває реабілітація.

Хід лікування | 

Віталій К., 26 років. Основні етапи лікування завершено. Триває реабілітація.

Віталій К., 26 років. Основні етапи лікування завершено. Триває реабілітація.


Як лікують Віталія:

Поранений:

Віталій К., 26 років. Боєць 28 окремої механізованої бригади. Поранений 14 серпня 2014 року біля Савур-Могили, на Донеччині.

Травма:

Ліва нога: наслідки осколково-вибухової бойової травми
– неправильно зрощений перелом лівої великогомілкової кістки на межі середньої і нижньої третини, з варусною та антекурваціонною деформацією
– варусна деформація лівої стопи з вираженим больовим синдромом.
Vitaliy K x-ray

Якщо не “Біотех”: Минуло півтора року з дати поранення, але Віталій досі не може повноцінно навантажувати ногу. Його турбують сильні болі. Нога постійно набрякає у гомілці та стопі. Крім того, травмована стопа бійця стала на кілька сантиметрів коротшою через значне викривлення. Віталію необхідно провести кілька операцій, які допоможуть відновити природний стан стопи та гомілки, та дозволять йому жити без постійного болю та фізичних обмежень.

Необхідне лікування: реконструктивно-відновлювальне лікування гомілки та стопи, що допоможе максимально повернути нозі функції.


Детальніше про пораненого:

Віталій – боєць 28 ОМБр (м. Одеса). Був поранений у районі Савур-Могили 14 серпня 2014 року. Під час сильного мінометного обстрілу танк, в якому знаходився Віталій, впав з автомобільного мосту. Герой отримав травми лівої ноги (стопа та гомілка), а також живота. Один з товаришів по службі, що знаходяться в танку – загинув.
Vitaliy K-diptih
Після поранення Віталій лікувався в польовому госпіталі у Розівці. Потім був направлений до Дніпропетровська, а згодом до Одеси. Там лікували в основному м’які тканини на гомілці. Переніс 6 операцій на нозі.
У листопаді 2014 в госпіталі йому провели пластику, поставили апарат Ілізарова. Після цього Віталій отримав 3 групу інвалідності та був звільнений з ЗСУ як непридатний до служби. З того часу бійця мучать постійні болі в області стопи та гомілки вже через годину після ходьби. Увечері нога сильно набрякає. Звернутися по допомогу на проект «Біотех-реабілітація поранених» Віталію порадила волонтер з Одеського госпіталю Ольга Домбровська.
Віталій – контрактник, пройшов 5 років служби відразу після армії. До АТО приєднався у самого початку – ще у березні 2014 року. Брав участь у боях під Краснодоном, Георгіївкою, Савур-Могилою.
Віталій живе в Одесі. Цікаво, що до війни він професійно займався спортом – єдиноборствами. Виступав на чемпіонатах за команду міста. Давайте разом допоможемо герою повернутися до здорового життя!
Vitaliy K inside 2


Витрати на лікування

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження та консультації спеціалістів протягом лікування (дослідження клітин, крові, сечі, контрольні рентгенівські знімки, ЕКГ та ін.) – 14 155 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 16 350 грн
3. Періостальні клітини, 20 млн (зі знижкою 30%) – 28 000 грн
4. МСК з кісткового мозку, 60 млн (зі знижкою 30%) – 64 400 грн
5. Загальна вартість реконструктивно-відновлювального лікування (зі знижкою 40%) – 177 434 грн.

Оновлення бюджету:
Віталій пройшов лікування неправильно зрощеного перелому гомілки та варусної деформації стопи. Він навантажує ногу, але для повного відновлення функцій кінцівки потрібно провести додаткові процедури. Поперше – Віталію зняли апарат зовнішньої фіксації, а зараз необхідно провести операцію з подовження сухожиль згиначів пальців стопи. Вартість додаткових процедур склала 46 921 грн.

Ще у 2016 році лікування неправильно зрощеного перелому гомілки та варусної деформації стопи було завершено. Після відновлення кісток лікарі провели операцію з подовження сухожиль згиначів пальців стопи. Зараз, у процесі реабілітації, виникла необхідність проведення додаткового етапу, що планується на вересень 2017 року. Передбачити необхідність у цьому етапі лікування заздалегіть було неможливо. Щоб максимально повернути функції ноги та мінімізувати наслідки травми, лукарі планують подовжити ахілловий сухожилок та виконати теноліз із застосуванням репозиційного апарату. Це допоможе усунути больові відчуття під час ходьби та поліпшити рухові функції стопи. Витрати на додатковий етап, включаючи подальший демонтаж апарату, становитимуть 91 972 грн.

Вартість лікування зі знижкою медичного центру 36%: 439 232 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас