Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

“Нетішин”. Відновлення

«Нетішин» повертається: лави українського флоту поповнить ще одне судно

Лави українського військового флоту поповнить нове судно. Вірніше, не зовсім нове – радше відновлене та відремонтоване. Певний час тому ми відкрили проект «Нетішин. Відновлення» та оголосили збір коштів на те, щоб перетворити старе корито на грозу російських окупантів. Адже битий часом та іржею «Нетішин» буквально розсипався на шматки, і не міг виконувати жодних бойових задач. Судно мали транспортувати до ремонтного доку, де й прошли б основні роботи. Та дещо не задалося одразу – всі спроби вивести «Нетішин» у док та розпочати його відновлення натикалися на спротив та саботаж з боку старого керівництва ВМСУ. Нині ж, коли Військово-морський флот України очолив патріотичний офіцер Ігор Воронченко, справа зрушила з мертвої точки.

Насьогодні до відновлення «Нетішина» долучилася і держава. Керівництво ВМСУ провело конкурс, на якому нарешті визначили основного виконавця ремонтних робіт. Ми ж, своєю чергою, на усі зібрані кошти придбали морський радар ICOM MR1210RII. Завдяки народним пожертвам, «Нетішин» вже отримав систему ідентифікації суден Raymarin AIS-350 у максимальній комплектації, мотор та паливний бак до гумового човена, що використовується для потреб оперативного загону, сучасні засоби зв’язку, дренажний насос, медикаменти, тощо. Упередимо скептиків: зважаючи на всі повороти долі «Нетішина», все обладнання передано за конкретної умови. Якщо із відновленням будуть зволікати і надалі, ми залишаємо за собою право забрати все дороговартісне приладдя і передати його на судно, яке вже перебуває на плаву і виконує бойові задачі. Це питання ми продовжуємо пильно тримати на контролі.

Варто визнати відверто: старенький «Нетішин» – не самий сучасний корабель, навряд чи він колись стане флагманом українського військового флоту. Та в умовах російської агресії кожне судно, що може виконувати бойові задачі, на вагу золота. До того ж, після ремонту та модернізації «Нетішин» зможе дати гідну відсіч окупантам і ще не один рік послужить на користь Державі.

Слідкуйте за нашими новинами на цьому сайті та в соцмережах. Там досяжно значно більше, ніж дозволяє бачити телевізор: ми є у FacebookTwitter, YouTube, Instagram

ДатаНазваКількістьВартістьПризначення
07/09/2016Морський радар ICOM MR1210RII в комплекті із ЖК дисплеєм, антеною зачиненого типу, з’єднувальним кабелем, монтажним набором1 124 296.00передали до в/ч А 1228
Підтримати інші проекти
Проект завершено

“Нетішин”. Відновлення

Ремонт військового судна "Нетішин", що виконує завдання із захисту морських кордонів України.

124 296 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше