Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Сергій К., 40 років. Лікування триває

Сергій К., 40 років. Лікування триває

Сергій К., 40 років. Лікування триває



Як лікують Сергія












Поранений

Сергій К., 40 років, боєць 30-ї окремої механізованої бригади, поранений біля Дебальцева.

Травма

– вогнепальний хронічний остеомієліт лівої стегнової кістки на межі верхньої і середньої третини, свищова форма;
– стан після МОС (металлоостеосинтез) блокуючим штифтом, нестабільність останнього;
– дефект лівої стегнової кістки до 9 см;
– вкорочення лівої нижньої кінцівки до 3 см.

sergiy-kys-blog-x-ray

Якщо не Біотех. З часу поранення Сергія минуло півтора роки. Він вже тривалий час лікується за допомогою звичайних методик. Через дефект стегнової кістки, лікарі пішли на вкорочення ноги. Та все одно, зрощення у місці перелому так і не відбулося через остеомієліт (інфекційне захворювання кісткової тканини). Навпаки, кістка ще більше зруйнувалася. Зараз дефект стегна становить близько 13 см, а остеомієліт продовжує руйнувати кістку. Якщо не застосувати клітинні технології, бійцю загрожує інвалідність, або навіть ампутація.
Необхідне лікування:реконструктивно-відновлювальне лікування пошкоджень стегнової кістки застосуванням біотехнологій.

sergiy-kys-blog-injury-scheme


Детальніше про пораненого

Сергій воював у складі 30-ї окремої механізованої бригади. Був поранений під час оборони Дебальцева 3 лютого 2015 року. Під час мінометного обстрілу отримав важке осколкове поранення стегна. Втратив багато крові, був непритомний, тому не пам’ятає як опинився у шпиталі.
Сергій проходив лікування у госпіталях Артемівська та Львова, переніс 5 операцій на нозі. У травні 2015 року бійцю вкоротили стегно на 3 см та встановили у стегнову кістку ортопедичний цвях. Але через інфекцію у нозі прогресує остеомієліт, який знищив вже 9 см кістки. Коли Сергій зрозумів, що традиційні методики лікування, що застосовуються у госпіталях, вже не допоможуть, то звернувся по допомогу до проекту «Біотех-реабілітація поранених». Лікарі розробили для бійця схему лікування, яка врятує ногу. Спочатку необхідно видалити змертвілу частину кістки, а після подолання гнійного процесу відновити кістку за допомогою біотехнологій.

sergiy-kys-blog-war

Сергій уродженець міста Малин, що на Житомирщині. До війни працював на місцевій паперовій фабриці, потім охоронцем у Києві. Був мобілізований у травні 2015 року під час першої хвилі. Та пішов на Схід Сергій у першу чергу за власними переконаннями – захищати дітей та рідну землю. За час перебування в зоні проведення АТО брав участь у боях біля міст Щастя, Лутугино, Антрацит, Весела Гора.
Вдома на одужання бійця чекає велика родина – дружина Тетяна та троє дітей: 21-річна та 16-річна доньки, та 15-річний син. Разом ми можемо допомогти Сергію скоріше одужати та Допоможемо герою швидше стати на ноги та повернутися додому!

sergiy-kys-blog-family


Витрати на лікування

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 14 900 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 18 060 грн
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 32 000 грн.
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 32 000 грн.
5. МСК з кісткового мозку, 200 млн (зі знижкою 50%) – 121 000 грн.
6. 3D носії для клітин – кісткові блоки та кісткові чіпси (зі знижкою 40%) – 43 254 грн.
7. Анестезія (зі знижкою 15%) – 5 023,5 грн.
8. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі, що включає витрати на проведення трьох операцій (зі знижкою 40%) – 260 034 грн.

Оновлення бюджету:
Під час першого етапу лікування Сергія – забору клітинного матеріалу та видалення змертвілої кісткової тканини, лікарі виявили, що проблеми з кісткою набагато складніші, ніж це було видно на рентгені та при огляді. Довелося провести дві додаткові великі операції з ревізії рани. Витрати на ці операції склали 76 726 гривень. Також, протягом різних етапів лікування бійця у 2017 році через складність випадку виникли додаткові витрати на загальну суму 39 799 гривень. Серед них – витрати на додаткові обстеження, подовження анестезії, витратні матеріали, а також збільшення кількості діб перебування в стаціонарі.

Відновлювальні процеси тривають досить активно – кістка формується і Сергій має змогу розробляти травмовану ногу. На жаль, поранений дещо перестарався із навантаженнями, через що кілька гвинтів, що фіксують пластину, зламалися. На цей момент нова кістка Сергія вже досить зміцніла та виявилася сильнішою за метал, то ж витримала навантаження. Тим не менш, довелося провести позапланову термінову операцію – реостеосинтез (з метою закріплення пластини новими гвинтами). Витрати на додатковий етап склали 65 022 гривень.

Процес трансплантації та зрощення кісткових тканин пацієнта пройшов успішно. У ході реабілітації, яку пацієнт проходив поза межами клініки, у стінах державного шпиталю, виникло загострення інфекційної хвороби. У ході гострого етапу захворювання фрагмент пересадженої кістки розчинився, на що уваги у шпиталі не звернули. Вартість додаткового етапу лікування складе 272 334 грн.

Оновлена вартість лікування зі знижкою медичного центру 43%: 980 152 грн.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас