Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Urban sport. Троєщина

Майданчик, який зрощує спортивні таланти Троєщини, потребує відновлення

Микиті усього вісімнадцять, та баскетболом він займається ще з дитинства. З першого дня тренувань Микита зрозумів: це – захоплення на усе життя. Наразі Микита грає в Лізі Героїв. Хоча поки що це і аматорська баскетбольна ліга, та хлопець вже демонструє видатні результати. Арбітрами на цих змаганнях виступають ті ж самі люди, які судять матчі професійних Вищої та навіть Суперліги.

3

Микита (третій ліворуч) із побратимами по команді


Микита дійсно грає надзвичайно вправно. Минулого року його команда посіла почесне третє місце, а Микита став кращим плеймейкером всього турніру. А нещодавно його команда «Teiwaz» посіла друге місце на змаганнях, які проходили в Києві на Хрещатику. В цілому, команда Микити демонструє дивовижні результати і часто займає призові місця на змаганнях з баскетболу. Цього року Микита зіграє за збірну України зі стрітболу. Це вуличний баскетбол, який відрізняється від звичайного кількістю гравців – по три в кожній команді, та зоною гри – половина баскетбольного поля. Микита дуже хоче потрапити до молодіжної збірної України з баскетболу. І у нас немає сумнівів, що у такого талановитого юнака обов’язково все вийде.

4

Своєму вже немаленькому успіху та великому майбутньому Микита завдячує звичайному спортивному майданчику біля власного дому на Троєщині.«Все почалося із дитячого садочку. Я постійно ходив з братом на майданчик, я наче на ньому виріс. Він дуже мені допоміг в тому плані, що я майже постійно грав, і у мене не було часу піти пити пиво або ще щось», – згадує Микита.

Фактично спортивний майданчик дав хлопцеві здорову альтернативу та врятував Микиту від неблагополучного майбутнього. Ми можемо тільки здогадуватися, ким би міг вирости Микита на Троєщині, якби не цей спортивний майданчик. Та час був невблаганним навіть до каменю та заліза, і майданчик став небезпечним. З роками баскетбольна стійка проіржавіла. Хоча її і відремонтували, та схоже, що вона своє вже віджила. Асфальт із роками потріскався і нині перетворився на справжні баюри.

5

Саме на Троєщині почалася кар’єра молодої зірки баскетболу


Дякувати богу, є небайдужі мешканці, здатні не мовчки терпіти занепад, а взяти ситуацію під свій контроль. Ветеран АТО, засновник Pizza Veterano Леонід Остальцев, як корінний мешканець Троєщини, ініціював проект «Urban sport. Троєщина». Майданчик повністю переобладнають, відповідні дозволи отримані, залишилось лише профінансувати облаштування території та закупівлю спортивних знарядь. Саме тому ми просимо Вашої допомоги. Долучайтесь до добрих справ, і молодь Троєщини отримає можливість проводити свої дні з користю, а не тиняючись за гаражами у пошуках сумнівних пригод. Країні потрібно більше таких талановитих спортсменів, як Микита.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Urban sport. Троєщина

Збір коштів на сучасний спортивний майданчик для молоді столичної Троєщини

81 000 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше