Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Такого не було вже давно. Під Маріуполем б’ють із забороненої зброї

У Морпіхів, що тримають оборону під Маріуполем, дуже неспокійно. Осатанілий ворог намагається продавити оборону, позиції Морської піхоти та й просто околиці Маріуполя накривають зі ствольної артилерії. Зазвичай раніше стріляли просто із великокаліберних мінометів, та в останні дні до них долучилися вже і серйозніші гаубиці та гармати. Крім того, як і раніше, гатять по ним і зі стрілецької зброї — від автоматів до великокаліберних кулеметів та гранатометів. Вже кілька тижнів полює на наших військових і примарний БМП терористів: вискочить, обстріляє і знову ховається десь у чагарях. Втім, нічого — колись доскачеться, тут вже сумніву немає.

8

Ось так реагують на близькі обстріли маріупольці

Під вечір неділі, одночасно із тривожними новинами з Авдіївки, соцмережами поширились страшні чутки — пишуть, околиці Маріуполя обстріляли із «Градів». З часом ця інформація підтвердилася: пів-пакету «Граду» випустили по Талаківці, а по Водяному стріляли із переносних диверсійних комплексів «Град-П».

6

Серж Марко на прямому зв’язку із Морпіхами, тож про ситуацію знає із перших рук

5

На щастя, снаряди поцілили у ріллю і не поранили нікого з людей

Ми ніколи не кидаємося затикати дірки хоч чимось, «повезли аби щось було». Ми розмірено закриваємо оперативні потреби підрозділів тим спорядженням, яке просять самі військові. І знаєте — саме така форма допомоги є найбільш доречною та ефективною. Судіть самі: тривалий час ми збираємо ваші пожертви у рамках проекту «Оперативне реагування», і, в тому числі, екіпіруємо 72 ОМБр, яка тримає позиції на Промці під Авдіївкою. І от вирішальний момент, ворог іде в атаку — хлопці відбили потужні штурми і навіть захопили важливі позиції ворога. На корисну справу пішли ваші пожертви? Відповідь очевидна.

10

Покажемо хоч щось хороше. Зранку тріскучий мороз постарався і чудово прикрасив усі позиції Морпіхів

Тривалий час ми збираємо ваші пожертви у рамках проекту «Захисники Маріуполя» і екіпіруємо Морпіхів, що тримають оборону східного узбережжя. І от вирішальний момент, ворог намагається виколупати Морпіхів вже хоча б «Градами» — а їм хоч би що. Вже більше півроку вони намертво тримають позиції; вправно відбивають усі наступи бойовиків і навіть потихеньку видавлюють нажаханих терористів із сірої зони. Чи на корисну справу ідуть ваші пожертви? Відповідь очевидна. Тож не спиняйтеся: кожен ваш благодійний внесок – дійсно відчутна і дуже важлива допомога військовим!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше