Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

«Каратєль»

Відставити зраду! «Каратєль» впевнено долає перші проблеми

Лише учора ми оголосили про старт нового соціального проекту під назвою «Каратєль». Незвична назва та гостра актуальність проекту спричинили неабиякий розголос – новина про відкриття широким валом прокотилася cоцмережами. До обговорення долучилися навіть російські «ЗМІ»: цитувати всю маячню з-за порєбріка ми поки не будемо, проте за нагоди щиро посміялися над убогими.

222

Співзасновники проекту Андрій Богданович та Максим Рябоконь зробили усе,
щоб ви карали порушників із легкістю та задоволенням

Варто відзначити інше: лише за першу добу мобільний додаток завантажили майже три тисячі користувачів, що говорить про неабияку актуальність проблем, які і має вирішувати проект. З огляду на таку увагу, сервери додатку зазнали надмірного навантаження, що на певний короткий час відбилося на роботі проекту. Частині користувачів, які зареєструвалися у системі, не надійшло підтвердження реєстрації. Ця проблема виявилися тимчасовою: на даний час усі проблеми з навантаженням на сервери вирішено, усі підтвердження реєстрації почергово надходять до адресатів. Просимо вибачення за ці маленькі тимчасові незручності: ми врахували ступінь вашої уваги до проекту, і гарантуємо, що більше ніщо не завадить вам скористатися послугами проекту.

Сам проект створено для того, аби озброїти звичайного громадянина якнайширшими можливостями для покарання будь-яких порушників. Хам-посадовець, любитель паркуватися на тротуарах, недбалі комунальники – будь-яке порушення можна зафіксувати за допомогою мобільного додатку «Каратєль», доступного до завантаження на iTunes та Google Play. Інформація надходить до команди професійних юристів ГО «Фундація.101», які опрацюють звернення та почнуть бомбардувати скаргами відповідні інстанції. Звісно ж, робота цілої команди юристів, яка абсолютно безкоштовно для громадян допомагає їм вирішувати нагальні проблеми, потребує певних витрат. Саме на цьому етапі до проекту й долучилися ми, волонтери People’s Project – тож ваші пожертви на рахунок проекту «Каратєль» будуть вкрай доречними і допоможуть у роботі ініціативи, що має на меті відчутно покращити наше життя.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

«Каратєль»

Розробка та забезпечення роботи мобільного додатку для надання юридичної підтримки громадянам, які зіткнулися з порушенням своїх прав.

374 000 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше