Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Розваги Морпіхів: воюють мов боги, та й відпочивають гідно!

Окраїни Маріуполя, пил, важке повітря та постійні обстріли. Вже сім місяців поспіль між мирним містом та ворожою ордою стоять вони – Морпіхи. Мужні воїни, що не знають ні втоми, ні жалю, ані нарікань. Здається, ці хлопці зроблені із кременю та мужності. Але ж… і їм потрібно відпочивати! Як розважаються Морпіхи, ми запитали у заступника командира батальйона Морської піхоти. Лише послухайте!

Хто добре відпочиває, той добре і воює! Про це знає керівництво Морської піхоти, тож всіляко сприяють дозвіллю своїх бійців. Адже головна мотивація бійців, які щодня боронять рідну землю за кількасот метрів від ворога – це не гроші, не пільги і, звичайно ж, не слава. Найважливіше – знати, що ти борониш рідну землю. І що вдома на тебе чекають.

2

Ці руки тримають небо над нами. Але іноді – і просто котиків 🙂

Морпіхи запевняють – по той бік лінії розмежування все інакше. Там ротації – раз на кілька тижнів. Щоразу – нові люди. Прийшли, відпрацювали зарплатню та пішли. Отже, наші хлопці мають постійно нагадувати погані, на чиїй вони землі. Що й роблять регулярно! Піднімають прапор України на позиціях та вмикають гімн України: «Щоб вони бачили, проти кого стоять. Що тут – справжні козаки!»

Щоб мужні Морпіхи мали бодай трохи менше клопоту із ворожою силою, ми започаткували проект «Захисники Маріуполя». Всі ваші пожертви в рамках нього оперативно конвертуються в спорядження та високотехнологічні прилади, які допомагають не лише захищати мирний Маріуполь, але й поступово очищувати землі українського Донбасу від окупантів. Допомагайте Морпіхам! Кожна ваша гривня наближає нашу спільну Перемогу!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше