Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

«Каратєль»

«Каратєль» шокований столичними східцями. Беремося до роботи!

Історія про те, коли аварійність сходів зашкалює. Киянин скористався мобільним додатком «Каратєль», аби нарешті не боятися переламати ноги дорогою додому. Пан Євген був вкрай обурений станом східців підземного переходу, які ведуть до будинку №20/49 на вулиці Вадима Гетьмана. Подивіться самі на цей жах. Ви б не обурилися?

1

З фото видно, що аварійність східців має далеко не однорічну «витримку». Сказати, що юристи були вражені – нічого не сказати. Думаємо, що під враження потрапили навіть виконавці звернення до Київської міської державної адміністрації та Солом’янської районної держадміністрації. Що ж, команда «Каратєля» залюбки відкриває очі на порушення благоустрою міста, якщо відповідальні органи воліють цього не помічати. Вже на п’ятий робочий день юристи отримали сповіщення, що представлені факти були перевірені, а одразу двом комунальним підприємствам району, які відповідальні за обслуговування житлового фонду та утримання автошляхів і споруд на них, надіслано листа з вимогою терміново привести сходи у відповідний – безпечний – стан.

19366536_1457205564326558_2874364851565487537_n

Судячи з усього, лише постійне відстеження громадськістю змусить відповідні органи належним чином ставитися до своїх обов’язків. Впевнені, це не останні сходи в столиці й Україні, на стан яких відповідальні за це люди заплющують очі. Не будьте байдужими, робіть українські міста безпечнішими!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

«Каратєль»

Розробка та забезпечення роботи мобільного додатку для надання юридичної підтримки громадянам, які зіткнулися з порушенням своїх прав.

374 000 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше