Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Переможці

Ще ближче до мети. Герой війни, що втратив ногу, потребує нашої допомоги

Друзі. З часу минулої публікації Микола Полторак ще на крок наблизився до втілення своєї мрії. За останні дні на рахунок проекту «Переможці» надійшло ще декілька благодійних внесків. 10, 30, 50 гривень, хтось зміг зробити пожертву у 1000 та навіть 5000 гривень. Ми щиро вдячні усім вам, без огляду на розміри внесків – адже важливий сам факт участі та співпереживання герою проекту. Сума надходжень лише за останні дні склала понад 7 тисяч гривень, а загальна сума зборів, включно із коштами, зібраними під час благодійного забігу у рамках Odessa Half Marathon 2017, нині складає майже 47 тисяч гривень. Таким чином, нам лишається зібрати усього 88 тисяч гривень – всі ці цифри відображено у загальному звіті за проектом.

Zvit

За ці кошти ми плануємо частково придбати, частково виготовити складний багатокомпонентний спортивний протез ноги, який дозволить Миколі Полтораку комфортно займатися бігом. Ветеран АТО, Микола захопився бігом ще в армії, сам каже: біг дозволяє чудово підтримувати тонус та фізичну форму. Саме для того і потрібен спеціальний біговий протез – адже на звичайному повсякденному бігати можна, проте це геть незручно і швидко прикінчить і саму штучну кінцівку, і значно погіршить стан культі.

Микола Полторак – одесит, батько чотирьох прекрасних дітей, кавалер Ордену «За мужність» та учасник глобального мультимедійного соціального проекту «Переможці», заснованого за спільної ініціативи ТСН (канал 1+1) та журналу Viva!. До війни Микола був активним учасником подій на Майдані. З початком бойових дій добровільно рушив на фронт. Вже під кінець служби воював снайпером-розвідником. Під час одного із бойових виходів наступив на міну і втратив ногу. Активний та енергійний чоловік не склав рук: вже після завершення лікування Микола пройшов навчання, отримав грант на власний бізнес, готується розповсюджувати власний досвід – має новаторські ініціативи у агрономічній науці. Ми закликаємо вас долучатися до участі у проекті. Ваші благодійні пожертви у рамках проекту «Переможці» дадуть нам можливість дещо віддячити мужньому захиснику України, який віддав здоров’я за спокій кожного з нас.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Переможці

Збір коштів на спортивні протези для спортсменів, поранених у ході АТО.

444 414 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше