Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Польові бліндажі

Ситуація на фронті на ранок 31.08

• Упродовж минулої доби, 30 серпня, ситуація в районі проведення операції мала ознаки стабілізації і залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Про це йдеться в зведенні прес-служби ООС.

• Не зважаючи на оголошене з 29 серпня 2018 року шкільне перемир’я, протягом 30 серпня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушували режим припинення вогню, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети. Озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, противник при цьому не застосовував.

• Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

• Ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Майорське, Шуми, Піски, Павлопіль, Лебединське та Водяне.

• Противник помітно зменшив кількість обстрілів, хоча й не припинив їх на час “шкільного” перемир’я повністю. Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються взятих на себе зобов’язань щодо припинення вогню.

• Втрат серед особового складу Об’єднаних сил не допущено.

• Від початку поточної доби противник один раз обстріляв позиції наших військ у районі населеного пункту Гнутове з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед наших оборонців немає.

• Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, опублікованому 30 серпня 2018 року, на тимчасово окупованій території патрулями Місії в черговий раз зафіксовано важке озброєння збройних формувань Російської Федерації, яке розміщено з порушенням ліній відведення, та відсутнє у районах зберігання:
Покровка:
– 122 мм самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика» – 3 одиниці;
– танки Т-72 – 10 одиниць.

• Збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Згідно звіту СММ ОБСЄ, опублікованому 30 серпня 2018 року, бойовики збройних формувань РФ не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районах Заїченко та Новоазовськ.


Волонтери People’s Project в рамках проекту «Польові бліндажі» виготовляють функціональні модулі, з яких можна облаштувати укриття будь-якої необхідної конфігурації. Бліндажі волонтерів вже не раз пройшли випробування вогнем та врятували не одне життя наших військових. Давайте допоможемо українським воїнам вберегти себе та наші землі від російських окупантів.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Польові бліндажі

Бліндаж - це стійке укриття бійців від вогню супротивника

2 121 971 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше