Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допоможи мені дихати

Допоможи мені дихати

Сьогодні волонтери People’s Project та журналісти 5 каналу провідали найменших пацієнтів Київського пренатального центру №3. Перше, що ми побачили – знесилені молоді батьки, які стоять у палаті інтенсивної терапії та слідкують за кожним подихом новонародженої донечки Єви.

Усе тільце дівчинки, яка народилась передчасно, оповите катетерами, проводами та датчиками. На жаль, батьки досі не змогли взяти на руки первістка – небезпечно. Зараз Єва та ще один малюк підключені до апаратів вентиляції легень, так як не можуть дихати самостійно. Лікарі не відходять від діточок та намагаються розрахувати майже навмання дози кисню, які необхідні складним діткам.

«Кисень теж може бути небезпечним та сильно зашкодити дитині. Ускладнення бувають дуже серйозні: крововиливи в мозок, хронічні захворювання легень – каже нам лікарка, поправляючи катетер малечі – але є обладнання, яке виключає такі ризики».

Апарат, який виправить цю проблему та дозволить лікарям максимально швидко та точно визначити необхідні дози кисню, називається газоаналізатор. Саме його бракує маленькій Єві та багатьом іншим новонародженим. За вісім місяців з початку року у центрі народилось 2 365 дітей, з них – 112 потребували допомоги газоаналізатору. У серпні 14 з 399 діток лишились без необхідних даних апарату.

Назву апарату, якого навіть немає у одному з найбільших пологових будинків Києва, добре знає й мама Єви. Якби він був, вона б вже напевне змогла тримати свою донечку на руках та не боятись кожної хвилини через нестачу чи передозування кисню у крові дитинки. Щоб допомогти таким діткам не просто вижити, а й уникнути страшних ускладнень, центр волонтерів People’s Project вирішив запустити проект «Допоможи мені дихати» та купити газоаналізатор пренатальному центру №3.

Апарат з необхідним обладнання коштує 245 880 гривень. Ми віримо, що чужих дітей не буває, адже вони – наше майбутнє. Разом ми можемо зібрати необхідну суму і дати шанс на життя та здорове дитинство сотням маленьких українців. Долучайтесь!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Допоможи мені дихати

Збір коштів на аналізатор електролітів та газів крові для відділення інтенсивної терапії Пологового будинку №3

244 369 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше