Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога армії України

Сьогодні сміливі хлопці з різних міст України б’ються за нашу незалежність і можливістьсамостійноговиборумайбутнього для всієї країни. І зараз, як ніколи, необхідна допомога українській армії для відновлення її колишнього потенціалу і могутності. За минулі роки колишня військова сила була практично знищена, але це не стосується сміливості і відваги наших хлопців. Покинути їх зараз без підтримки – означає зрадити героїв, готових пожертвувати свого життя на благо тих, хто залишився вдома. Представлений проект був створений допомогти їм відстояти наші рідні землі.

На сайті ви зможете знайти різні проекти з придбання індивідуальних засобів захисту нашим воїнам, спеціального сучасного обладнання та озброєння, яке зможе врятувати життя кожному з них. Матеріальна допомога військовим України допоможе забезпечити їх усім необхідним для максимального захисту, а також елементарними засобами для комфортного сну і відпочинку. Якщо кожен переведе на рахунок проекту навіть незначну суму, то можна буде врятувати десятки життів. Адже так важливо в це важкий час триматися разом і добиватися перемоги спільними зусиллями. На зібрані кошти купуються і передаються каски, бронежилети, військова форма нового зразка для рядових або представників спецпідрозділів, нове взуття. Для допомоги армії України також купуються нові сучасні технічні військові розробки, які допоможуть у розвідці або точній стрільбі, виявленні ворога під час ведення бою.

За минулий час ми разом з вами змогли зібрати гроші на новий сучасний безпілотник для розвідгрупп. Хлопці, які зараз знаходяться в зоні АТО, вже отримали снайперські приціли, цілевказівники та екіпіровку для кулеметників. Для допомоги українській армії деякі батальйони також отримали нову форму, яка дозволить забути про стоптані берцах і екіпіровку не за розміром. Прочитати про завершені проекти або про ті, що активні в даний момент,можна на відповідних сторінках. Тут ви також можете знайти всі фотозвіти про передачу спорядження і речей хлопцям із зони АТО.

Ви втратили довіру до державних закупівель для армії і не вірите, що сьогодні можна відстежити внесення благодійних внесків на державні рахунки? Не маєте часу або можливості самостійно підвозити речі солдатам, але хочете внести свою частку в допомогу армії України? Тоді приєднуйтесь до нас і допоможіть тим співвітчизникам, які ризикують собою заради вашого світлого майбутнього. Ми збираємо рівно стільки коштів, скільки потрібно на проект. А закуповуємо лише те спорядження і техніку, які дійсно необхідні хлопцям з наших батальйонів, тому співпрацюємо безпосередньо з керівниками на передовій. Ви ж можете простежити за ходом кожного проекту і про його завершення, а також за процесом передачі нових речей військовим. Доб’ємося перемоги разом.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас