Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога бійцям АТО

Україна – це наша країна, наша земля, наша Батьківщина. Вона в нашому серці, вона в наших думках. Кожен день ми прокидаємося і засипаємо з тривогою в серці і з мрією почути, дізнатися, що скінчилося це страшне жахіття, ця страшна війна. З надією, що матері та жінки дочекалися своїх чоловіків з фронту, що більше не буде смертей. Що додому повернуться герої, які щодня ризикували собою заради нашої безпеки, нашого життя, благополуччя і миру. А ще ми ніколи не повинні, просто не маємо права забути тих, хто загинув, поліг на полі бою, віддали своє життя заради України. Ми повік повинні бути їм вдячними. Так і буде, обов’язково, всі герої будуть жити в нашій пам’яті, в наших душах і серцях. Навіть через багато років, наступні покоління не забудуть.

Своїми силами і можливостями треба допомогти бійцям АТО, зупинити цю жахливу окупацію. Адже все залежить лише від нас, якщо ми і наші воїни-герої не стримаємо ворога, ніхто нам не допоможе. Для нашої країни, для нашої любої неньки – України настали страшні, жорстокі часи. Ніхто не чекав такого, ніхто і ніколи не міг повірити навіть подумати, що країна, яку ми вважали своєю сестрою, ріднею почне проти нас війну. До того ж підлу, неоголошену, загарбницьку війну. Українці сама миролюбива нація, навіть без ніяких думок про агресію, тому і ніколи не очікували такого по відношенню до нас. Але це сталося.

На сьогодні допомога бійцям АТО – завдання номер один для кожного свідомого українця, патріота своєї країни і просто небайдужої людини. На нашому сайті ви знайдете безліч проектів, які надають змогу зібрати кошти на найнеобхідніше. Є завдання і стратегічні, великомасштабні, що потребують значних капіталовкладень. Дуже зручно подана інформація, все компактно розміщено и структуровано, саме важливе виділене и розташована на видному місці. Наглядно показано скільки коштів зібрано по кожному з проектів, а також можна побачити яку суму залишилось зібрати, щоб втілити в життя ту, чи іншу ціль.

Наша допомога військовослужбовцям – це місія, яка крок за кроком, виконується. Так, нагляд ним прикладом цього є велика кількість успішних завдань, що уже досягли мети. Серед таких, наприклад, захищений зв’язок серед наших військових, адже інформація, на сьогодні, вирішує дуже багато і якщо нею володіє супротивник, то навіть, маючи саме  високопрофесійне обладнання і зброю, ви можете понести великі втрати. З нашою допомогою придбано тепловізійні приціли та прилади нічного бачення, різноманітні транспортні засоби, накшталт позашляховиків і квадроциклів. Допомога бійцям АТО включає і створення та придбання першого в Україні безпілотника, річ, дуже необхідна в сучасних реаліях ведення бою, особливо, коли нашим військовим доводиться протистояти сучасній техніці супротивника.

Це та багато іншого уже придбано, але в розробці є й нові проекти. Уже, майже, зібрано більшу частину суми доля втілення біотех-реабілітації поранених, для відновлення кісток та тканин, що були пошкоджені. І ви можете зробити свій внесок, великий, чи не дуже,  але,  повірте,  разом ми робимо справді потрібну справу.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас