Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога пораненим в АТО

Гуманітарна допомога 79-й Окремій аеромобільній бригаді – проект, покликаний забезпечити необхідними медикаментами і медичним обладнанням госпіталі для лікування і реабілітації солдат, постраждалих у зоні АТО після масованого обстрілу російськими “Градами”. Також для нормальної життєдіяльності солдат у зонах дислокації потрібні продукти харчування, речі першої необхідності, засоби гігієни, спорядження. Матеріальну допомогу збираємо по всій Україні, на вулицях міст встановлені спеціальні білі намети, куди охочі та небайдужі приносять провізію, ліки, прилади, гроші. Зібране ми доставляємо до зони бойових дій.  Лише уявіть собі, наскільки ця допомога полегшує нашим героям перебування на цих територіях.

Допомога пораненим в АТО – не лише матеріальна. Йдеться і про мотивацію в піднятті бойового духу і настрою цілої армії. Тільки разом ми можемо протистояти ворогові та збільшити шанси наших воїнів зберегти свої життя. Солдати, поранені під час АТО, потребують суттєвої підтримки на усіх рівнях, оскільки для одужання їм потрібні не тільки гроші, але й медичні препарати, засоби гігієни, хороші і самовіддані лікарі. При цьому навіть маленька пожертва може стати вагомою допомогою, врятувавши чиєсь життя.

Допомога пораненим в АТО збирається не тільки небайдужими людьми в Україні, але й по всій планеті. Щодня приходять величезні перекази з невідомих рахунків. А люди, які їх передають, переживають і моляться за мир в Україні та наших героїв. Обсяг таких безкорисливих пожертв та дані про придбання завдяки їм вкрай необхідних для армії речей можна оцінити в документальній звітності на офіційному сайті благодійного фонду.

Наші з вами здобутки в забезпеченні армії можна оцінювати за тим, що більшість бійців батальйонів після запеклих боїв повертаються додому живими і неушкодженими. І за тим, що нам, звичайним громадянам, вдається допомагати протистояти ворогові спільними силами. Хіба це не дивовижно – незважаючи на те, що впродовж останніх років запаси української армії були спустошені, лише за кілька попередніх місяців вона стала більш забезпеченою та сильною завдяки патріотичним громадянам.

Допомога пораненим в АТО від регіонального благодійного фонду, створеного миколаївськими громадськими активістами, надходить порівняно недавно, проте навіть за цей час вона допомогла врятувати не одне життя.

Зрештою, навіть поширення інформації про благодійні внески також є великою допомогою, адже чим більше людей залучені до інформації про такі заходи, тим вищим є шанс на перемогу.

На кошти, пожертвувані для допомоги солдатам, ми купуємо найнеобхідніші речі, якими повинна була забезпечити бійців армія, однак або не встигла, або не змогла. Це:

  • – Захисний військовий одяг, починаючи від головного убору до чобіт, які повинні бути належної якості;
  • – Обмундирування,  невід’ємним елементом якого є передусім бронежилет;
  • – Екіпірування і військове устаткування, що допомагає без людських втрат здійснювати військові операції, зменшуючи рівень ризику.

Ці та інші предмети наш уряд надає… далеко не сповна. Тому вони залишаються гостро затребуваними у війську та серед тих чоловіків, які добровільно пішли захищати Україну.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас