Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога військовослужбовцям

Зараз допомога найнеобхіднішим військовослужбовцям – це не лишепроява патріотизму та національної свідомості, це наш святий обов’язок по відношенню до людей,що віддають заради нас життя, по відношенню до країни, яка завжди була, є і буде нашою Батьківщиною. Головне – це бажання. По суті, ж нічого важкого і неймовірного тут немає. Можна просто знайти теплі речі, які давно завалялись у шухляді або трохи продуктів харчування, можливо власного виробництва, або куплені. Просто принести це до волонтерських центрів. А можна відкласти кілька гривень, перевести на якусь благородну і важливу ціль. Як же багато таких проектів можна лише уявити. А дехто не уявляє, а робить конкретні справи.

Так, Всеукраїнський центр волонтерів «Народний проект» зібрав під своїм крилом людей, які віддають душу і ризикують життям задля перемоги, задля існування України, задля порятунку життя. Наша допомога військовослужбовцям заключається в розробці та розрахунку проектів з певним кошторисом і конкретною ціллю. Це і ремонт та закупка військової техніки та зброю, покупка військового обмундирування, екіпіровка та захист вояків та багато чого іншого. Та не просто теоретично розрахувати, а й залучати, шукати необхідні кошти. Тому ми звертаємося, до всього народу України.

Закликаємо не бути байдужими і прийняти участь в цих проектах. Достатньо віддати кілька гривень і можливо завтра, саме вони, врятують чиєсь життя. Головне пам’ятати, що перемога в першу чергу в середині нас самих. Якщо ми любимо серцем і душею рідну землю, якщо ми не будемо зневірюватися, якщо будемо і надалі підтримувати героїв фронту, а для них це дуже важливо, то ворог обов’язково відступить. Не можливо воювати проти народу, який згуртований і стоїть стіною за себе і свою Батьківщину.

Центр в свою чергу буде робити все можливе для того, щоб ваша допомога військовослужбовцям не була марною, ми будемо йти до кінця, знаходити кошти для реалізації проектів, робити все, щоб вони відбулися і гарантуємо, що кожна копійка піде за призначенням. Вся інформація у відкритому доступі на сайті. Ласкаво запрошуємо до нашої спільноти борців і підтримки. Це страшно, що йде війна. Це моторошно, що чоловікам довелося взяти зброю в руки і захищати свої сім’ї і домівки і, насамперед, свою Україну від нахабного загарбника з імперськими амбіціями. Майже з голими руками вони роблять свою справу. Не дивно, що в народі їх за таку витримку прозвали «кіборгами». Так вони герої  нашого часу, але і ми тут, в тилу, не повинні відставати і робити те, що залежить від нас. Кожен день гинуть люди, як військові, так і мирні жителі під обстрілами, це жахлива статистика, коли списки «Небесної сотні», вже давно перейшли за межі сотні. Але в наших руках дати їм більше захисту і зробити ці цифри втрат меншими. Просто залучаємось і не жалкуємо.

На жаль, постійно поповнюються шпиталі новими пораненими, їм також потрібна наша підтримка, їх також треба рятувати. Допомога пораненим бійцям АТО є не менш важливою, це і дорогі медикаменти, протези, операції і моральна реабілітація. Їх потрібно повертати до життя, мирного життя, хоча не секрет, що багато з них рвуться знову до бою і цим не може не захоплюватися! Тому, не лише люди фронту потребують нас, а й ті що вже повернулись звідти, тим більш такою важкою ціною.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас