Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Допомога воїнам АТО

Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання. Навіть ті душевні листи від дітей надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати. Але, на жаль, на одному бойовому духові перемоги не отримати, голими руками ворога не здолати, і від одного нашого бажання куля повз не пролетить. Солдатам треба їсти, їм треба пити, до того ж стало холодно, необхідний теплий одяг. Треба багато, дуже багато всього. Саме для того, щоб, по можливості, забезпечити необхідним воїнів створюються різноманітні волонтерські організації. Своїми силами і можливостями вони стараються допомагати хоробрим воїнам АТО.

Часто, ризикуючи своїм життям, волонтери доставляють речі в зону бойових дій. Це дуже важка, відповідальна і ризикова місія, роботою це назвати не можна, адже робиться це лише на ініціативі, ніякого заробітку і стабільної оплати. Але і вони не всесильні, їм  теж потрібна наша допомога. Все треба дістати, все треба зробити, все треба купити.

Ось в чому ми можемо допомогти? Можливо в когось є теплі речі або предмети господарського призначення, які можна віддати, віднесіть до пунктів прийому. Теж саме стосується продуктів харчування. Але потрібне озброєння, потрібна техніка. В цьому випадку допоможуть лише кошти.

Для цього було сформовано всеукраїнський центр волонтерів «Народний проект». Допомога воїнам АТО наша головна місія, ми займаємося розробкою і реалізацією багатьох проектів, і, звичайно, збором на них коштів. Всі їх можна переглянути на нашому сайті. Подивитись кошторис та кількість уже знайдених коштів. Таких проектів дуже багато, це придбання екіпірування і обмундирування, покращення оснащення, відновлення техніки, придбання зброї і багато іншого. Не будьте байдужими, зробіть свій вклад в перемогу. Хто скільки зможе. Адже є речі від придбання яких ми можемо відмовитись, а ці кошти направити в більш корисне русло. І, можливо, комусь вони врятують життя.

Армія має силу, коли в неї надійний тил. Ми маємо таким стати. Головне стояти один за одного. Лише згуртування, тільки взаємодопомога допоможуть нам перемогти. Хтось може сказати, що допомога воїнам АТО – це завдання держави. Так це правда, але, нажаль, в цьому питанні вона виявилася не достатньо сильною, а армія розграбованою. Роками ми жили в мирі і не очікували нападу і загарбницьких бажань від нашого найближчого сусіда. Але так сталось. І якщо ми будемо стояти осторонь, ця війна може розтягнутись на роки. Завтра можуть на фронт піти вже наші чоловіки, брати, сини. І знову багато смертей. Завтра можуть опинитись під обстрілами вже інші міста і села. Треба рятувати раїну, треба рятувати життя. Не втрачаймо віри і зробимо все можливе. З нами воля, з нами віра, з нами Бог.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас