Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Фінансова допомога армії

Фінансова допомога армії сьогодні стала актуальною, як ніколи. Вже багато років ніхто з нас навіть не припускав, що на територію України може повернутися війна. На жаль, нещастя і кровопролиття знову мучать деякі області нашої країни. Сміливі хлопці, ризикуючи своїм життям, вирушили в східні області та відвойовують заново наше загальне право на незалежність і можливість вибирати своє майбутнє. Найбільш складною проблемою при цьому залишається достатня оснащення загонів, які перебувають зараз у зоні проведення АТО.

Щоб надати фінансову допомогу армії, існує кілька варіантів. Багато хто вже встиг передати кілька гривень на державний рахунок для забезпечення матеріально-технічної бази або на медичні потреби. Цим ми довели, що спільними зусиллями зможемо зібрати будь-які необхідні суми для досягнення мети. Але подібний метод себе не виправдав. Більш дієвими виявилися волонтерські групи та адресна допомога. Адресна допомога дозволяє переводити гроші безпосередньо постраждалим або пораненим для проведення складних і дорогих операцій. А волонтерські групи готові на зібрані кошти закуповувати необхідне спорядження, медикаменти, продукти або обладнання. Збір коштів на армію дозволив забезпечити вже не один десяток солдатів найнеобхіднішим не тільки для життя і відпочинку, але і для ефективного ведення бою. Багато волонтерів привезли чимало комплектів форми і бронежилетів, касок останнього покоління і багато іншого. Але залишаються такі моменти, які не всі волонтери зможуть вирішити. Масові закупівлі або специфічне спорядження іноді вкрай складно дістати. Для цього ми організували цю групу, яка також намагається максимально швидко дістати необхідне обладнання для наших військових.

Щоб надати фінансову допомогу армії, немає необхідності бігати по магазинах або самостійно возити речі в зону АТО. Якщо ви не готові самі таким займатися або просто не маєте стільки часу, але маєте бажання, то досить вибрати активний на даний момент проект на сайті і перевести на вказаний рахунок прийнятну для вас суму. Не обов’язково віддавати сотні або тисячі гривень. Досить кількох гривень, які в сумі з іншими грошовими переказами сформують необхідну базу для купівлі чергового безпілотника або комплектів для бійців різного призначення. Сьогодні настав саме той момент, коли вся нація повинна згуртуватися і об’єднатися в одному пориві.

Вся фінансова допомога армії, яку ми вже здійснили, дала результати, які ви можете побачити на нашому сайті. Ми зібрали і фото, і текстові матеріали, щоб довести кожному з учасників програми серйозність наших заходів і намірів.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас