Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Гроші на українську армію

Гроші на українську армію – основне завдання миколаївського благодійного фонду, який був створений спеціально для підтримки української армії. Діяльність фонду полягає в поширенні інформації по всій країні, і залучення бажаючих допомогти грошима в закупівлі спорядження, пристроїв та спеціалізованої техніки, що полегшує роботу солдата під час військових дій.

Причиною створення благодійного фонду стало, те, що сьогодні солдати не мають у своєму розпорядженні навіть звичайного набору спорядження, що не відповідає навіть мінімальній віддачі сил і дій у бік противника.

Доки іде час і вищі органи тільки думають, де взяти гроші на українську армію і благодійний фонд, всі бажаючі українці беруть участь в активній допомозі. Грошова підтримка, як позує практика вже зібраних проектів, рівносильна моральній підтримці народної армії. Український солдат, що стоїть на передовій у повному спорядженні, відчуває себе більш впевненим і захищеним в бою перед ворогом.

Фонд підтримки солдат не збирає коштів на закупівлю військової зброї. Гроші на українську армію збираються тільки для закупівлі потрібних пристроїв та спорядження. Нещодавно були зібрані кошти та закуплені всі необхідні сучасні екіпірувальні  спорядження для десантників, які в даний момент перебувають на передовій.

На офіційних сторінках фонду можна знайти, саме те, на що були витрачені зібрані гроші на армію, а саме для десантників:

  • – Взуття у вигляді чобіт;
  • – Захисного кольору костюм (штани, куртка і шапка);
  • – Спеціальні рукавиці для стрільби;
  • – Захисні окуляри, які добре допомагають бачити в пекучий сонячний день, і служать захистом для очей;
  • – Куленепробивний жилет, не менш важливий предмет для солдата під час бойових дій.

Ще вчора збиралися гроші на перший в нашій країні безпілотник. На сьогодні гроші зібрані, і вже в найближчому часі наші солдати можуть отримати відмінного помічника в розвідувальних операціях, де до сьогодні брали участь самі солдати і піддавали своє життя небезпеці.

Проект безпілотник, на сайті представлений в тестовому вигляді, так як має велику таємність. Він здатний непомітно проводити розвідку, завдяки компактним розмірам та безшумній роботі.

Підтримати армію може кожен, шляхом зарахування незначної суми на офіційний рахунок благодійної народної компанії Миколаєва. Документальне підтвердження витрачених коштів можна побачити на сайті представника, або на сторінках соціальних мереж відповідних груп. Партнерами з розповсюдження інформації та залученню бажаючих зробити внесок, є безліч газетних видань, що також можуть вказати підтверджуючі документи дій фонду.

Зробити маленький внесок для того, щоб допомогти солдатам, значить допомогти своїй країні здобути перемогу і справедливість над злом і обманом. Ніщо так неоцінне в наш час, як розуміння і підтримка, особливо у цій ситуації.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас