Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Підтримка української армії

Підтримка української армії шляхом перерахування коштів на зазначений народний рахунок на сайті, допоможе нашим солдатам вести більш безпечну службу у важкий час для країни.

Більшої підтримки при сьогоднішній ситуації на Україні потребує українська армія. Для їх безпеки країна не змогла, і на даний момент не може забезпечити потрібним спорядженням. Тому збором грошей і закупівлею на ці гроші предметів захисту (форми, бронежилетів, взуття та багатьох стандартних речей для військових дій) займаються структури, що повністю віддають звіт у своїх діях. Ведеться документальне підтвердження грошових операцій, яке можна побачити на офіційному сайті.

Підтримка української армії – це борг кожного, хто хоче, щоб закінчилися воєнні дії і ненависть по всій території України. Перший народний десантний батальйон вже отримав потрібну кількість коштів. На ці гроші забезпечили сучасним спорядженням солдатів десантників, які вже зараз знаходяться на передовій. На сьогоднішній момент проводиться збір грошей на другий десантний народний батальйон, а також на обмундирування снайперів. Збір ведеться з добровольців, хто не байдужий до долі кожного солдата, так і долі країни.

Якщо хто не знає, як перерахувати гроші на армію, достатньо натиснути велику кнопку – ПІДТРИМАТИ, після, вибрати зручний для себе варіант оплати. У меню ви побачите реальні реквізити банку і рахунок народної армії Миколаївського благодійного обласного фонду.

Крім екіпіровки і пристроїв, благодійний фонд збирає кошти на безпілотник, який буде служити відмінним розвідником з відстеження ситуації на сусідніх територіях або ділянках без втрати солдатів. Безпілотник – це абсолютно інноваційне обладнання, що допомагає здійснювати розвідку з найбільш точними координатами мети. Обладнання мало помітно в дії, за рахунок мінімальних розмірів і низького рівня шуму. Навіть при наявності сучасної техніки збити безпілотник нереально, навіть за допомогою ручної зброї.

Підтримка української армії ніколи не буде зайвою, адже будь-яке людське плече завжди потребує хоч в маленької, але потрібної допомоги.

Шляхом збору коштів народним проектом, може здійснитися повноцінне обмундирування сотень солдатів, цілих батальйонів. У стандартний набір, який необхідний для одного солдата, входять чоботи, штани і куртка захисного кольору, спеціальні рукавиці, куленепробивний жилет, сонцезахисні окуляри та головний убір. На сьогодні українським солдатам вже надійшли продукти харчування і паливо, але якби не патріотично-налаштований український народ, у солдатів не було б і половини всього необхідного.

Поки державна влада збирається допомогти українській армії, люди намагаються усіма силами віддячити за старання відважних бійців, як морально, так і матеріально.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас