Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Сайт допомоги АТО

Антитерористична операція на Сході України не залишила нас байдужими. Ми бачимо сюжети, читаємо та чуємо новини про те, що часто мобілізовані бійці опиняються на лінії вогню без елементарного спорядження. Попри запевнення влади, що солдати мають усе необхідне, ми знаємо, що часто вони йдуть у бій без елементарної броні, адже просто її не мають. Що тоді казати про інші суттєві речі, без яких неможливі ефективні військові дії? Повний перелік спорядження та техніки, критично важливих для будь-якого успішного війська, у випадку української армії сповнений прогалин. Ми не хочемо це толерувати.

Саме тому ми створили веб-платформу допомоги АТО. Щоб невідкладно підтримати армію необхідним військовим спорядженням. Маючи досвід у цій сфері і доступ до оперативної інформації з першоджерел про правдиві потреби солдатів, ми отримуємо можливість купувати необхідні речі, прилади та спорядження на грошові пожертвування, зібрані через сайт допомоги АТО. Наша ініціатива дозволяє кожній небайдужій людині брати реальну участь у підтримці країни та робити свій внесок у збереження життя наших воїнів у несприятливих умовах.

Із моменту початку АТО ми стежили за сумними репортажами про наших вояків, які загинули від куль лише тому, що не мали на собі відповідного захисту – бронежилетів. Ці тривожні факти змусили нас поглянути на ситуацію з іншого боку і усвідомити, що всі ми можемо долучитися до спроби зберегти комусь життя, відгукнувшись на виклик часу.

Звісно, більшість людей не мають фінансової змоги купити солдатові бронежилет чи шолом. Що нам робити в цьому випадку?

Відповідь очевидна: об’єднувати свої зусилля із зусиллями інших людей. Поки не утвориться широкий потік допомоги. Це і є покликанням сайту допомоги АТО.  Він дає змогу кожному жертвувати на підтримку українського війська посильну для себе суму. В результаті, придбання, яке здавалося недосяжним для окремої людини, стає реальним, оскільки пожертвування здійснюють багато небайдужих. Одна людина може думати, що її сто гривень не врятують комусь життя. Однак якщо по сто гривень пожертввують принаймні тридцять людей,  то назбирається сума, якої вистачить на надійний бронежилет. Дуже важливо це усвідомити в наш час. Оскільки будь-який, навіть мінімальний внесок іде на професійне оснащення бійців. Тож навіть “скромний” донор долучається до порятунку життів тих, хто ними ризикує.

Наш сайт допомоги АТО дає  можливість робити пожертвування, а також  відстежувати звітність про їх цільове використання. Крім того, ми публікуємо та оновлюємо списки реальних нагальних потреб солдатів. На нашому інтернет-ресурсі ви маєте змогу ознайомитися як із реалізованими проектами допомоги армії, так і з тими, які наразі тривають  та лише плануються.

Волонтери, які активно працюють у напрямку народної допомоги військовим силам, постійно звертають увагу, що допомога військовим АТО – це дуже широка та багаторівнева діяльність, яка вимагає не лише участі, а й розуміння всієї картини потреб вояків зони АТО. Адже вони не лише матеріальні. Хоча грошові пожертви є вирішальним фактором у порятунку багатьох життів, потрібна і моральна підтримка бійців. Особливо це стосується людей, що перебувають у військових госпіталях із бойовими пораненнями. Цих солдатів необхідно відвідувати і в такий спосіб допомагати їм адаптуватися до життя після травм, отриманих на полі бою. Комплексні дії, що передбачають і матеріальну, і моральну підтримку солдатів – і є нашою метою. Ми віримо в її  своєчасність, затребуваність та продуктивність.  Ми хочемо зробити так, щоб життя солдатів не закінчувалися на лінії вогню.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас