Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Збір грошових коштів для армії

Збір грошових коштів ведеться всіма прийнятними і законними методами, наприклад, шляхом поширення інформації через інтернет, телебачення і газети. Сайт благодійного фонду надає інформацію про офіційні партнерах ЗМІ, де можна побачити публікації про дії народного фонду.

Витрачені та розплановані кошти спрямовані на закупівлю військової екіпіровки для української армії. Те, що вже вдалося зібрати, допомагає у військових діях першому народному десантному батальйону, що знаходиться поблизу військових подій.

Збір коштів на армію показав результат тих дій, які не виконала держава – забезпечення всім необхідним обмундируванням солдатів. Армія вже має в своєму розпорядженні зброю і паливо, а ще зовсім недавно у них не було і половини цього.

На зібрані кошти благодійна організація не купує солдатам зброю, гроші витрачаються виключно на закупівлю захисних засобів. Адже важко уявити солдата без бронежилета. На жаль, в нашій ситуації такі випадки не рідкість. Тому, шляхом численних внесків небайдужих українців ведеться повне обмундирування солдатів. Звіти отриманих та витрачених грошей публікуються на офіційній сторінці сайту з підтверджуючими печатками і підписами.

Підтримка української армії шляхом переведення мінімальної суми в сто гривень на офіційний відкритий рахунок у банку, допоможе підтримати не одного солдата, а й цілі батальйони.

Перерахувати кошти можна за допомогою активних клавіш на сайті або при зверненні в касу будь-якого діючого банку. Для другого варіанту необхідно записати або запам’ятати реквізити одержувача.

Спорядження одного солдата-десантника за підрахунками фонду обходиться в 3977 гривень. Сюди входять стандартні пристрої промислового комплексу, і має значуще місце для життя солдата – бронежилет. Як стверджують чиновники, це величезна сума для української армії, але спільними зусиллями всього українського народу ми довели протилежне.

Збір коштів на армію в сьогоднішній ситуації на території України вважається чи не найбільшою допомогою тим, хто стоїть за наші свободу і мир.

Зараз йде активний збір коштів на першого народного снайпера. Перед збором коштів були проведені дослідження за кількістю добровольців народних снайперів, а також з’ясовано, що повинен мати звичайний солдат-снайпер у своєму розпорядженні (яка повинна бути форма і обмундирування), все це було розраховано і виставлено на перегляд. Паралельно ведеться збір коштів на екіпіровку другого народного десантного батальйону, на його готовність зібрано тільки п’ять відсотків з потрібної суми коштів. Втім, організована патріотами благодійна справа рухається вперед. Всім світом ми допомагаємо солдатам, а вони ціною своєї безпеки захищають території нашої великої держави.

Партнери

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас