Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Олег, 23 роки. Лікування успішно завершено

Як лікують Олега:

21.02.2018: Без палиць

Олег, 23 роки. Лікування успішно завершено

Олег, 23 роки. Лікування успішно завершено

Як лікують Олега:

30.06.2015: Перші результати відновлення плеча Олега!
1


01.06.2015: Необхідні кошти для долікування бійців
1


22.05.2015: Підготовча операція Олега
1


23.04.2015: Олегу виконана основна операція на плечовій кістці
1


16.04.2015: Проходить підготовка Олега до операції
1


Поранений: Олег, 23 роки, доброволець батальйону «Айдар», поранений під м. Лутугине.
Травма: дефект правого плеча до 12 см, незрощений перелом верхньої третини правого стегна з дефектом до 4 см.
Необхідне лікування: реконструктивно-відновлювальне лікування травм плечової та стегнової кісток з використанням клітинних технологій.

У випадку непроведення своєчасного лікування з використанням клітинних технологій хлопцю загрожує ампутація через нефункціональність руки та ноги.

1-1
Детальніше про пораненого:
Олег – командир одного з підрозділів батальйону «Айдар», в/ч В0624, який отримав численні осколкові поранення ще 27 липня. Тоді, під час військової операції неподалік м. Лутугине (Луганська область), позиції українських військ зазнали танкового удару. З десяти побратимів в живих залишився один Олег – лише завдяки тому, що один з бойових друзів, 19-річний Михайло, прикрив його собою.

7

В Олега потрапило 19 осколків, він отримав травми ноги (втрата м’язів) та руки (втрата м’язів, ураження нерва). Важко поранений боєць ще довго лежав серед загиблих друзів. Велика втрата крові загрожувала його життю, проте Олегу пощастило дотягнутися до рації та повідомити про своє місце знаходження.

3

На борту вертольота, що забрав Олега з поля бою, хлопця двічі повертали до життя за допомогою дефібрилятора. Потім до стабілізації стану Олег перебував у Харкові, а згодом його переправили літаком в київський госпіталь.

8

Герой згадує, як після семи днів реанімації він прийшов у свідомість та зателефонував своїй дівчині Мар’янці, а наступного дня, коли вона прилетіла, зробив їй пропозицію.

4

Вже близько півроку герой перебуває на лікуванні у державних медичних установах – були поставлені апарати зовнішньої фіксації, лікування травм кісток фактично не проводилося. Травми, які досі не вилікувані – незрощений перелом стегна та дефект плеча. Ці ушкодження неможливо вилікувати традиційними методами. Проте медична компанія ilaya має успішний досвід швидкого відновлення кісткової тканини за допомогою клітинних технологій.

5

Олег служить в АТО з 8 травня минулого року. Приймав учать в визволенні Новоайдару і затриманні 14 сепаратистів під час виборів Президента 25 травня, разом з побратимами визволяв м. Щастя, брав блок-пост перед «Металістом» та інші стратегічно важливі об’єкти. Також серед його заслуг – взяття в полон 18 членів спецпідрозділу «Дон» та виведення з оточення багатьох українських солдат.

До війни Олег мешкав у рідному Івано-Франківську та вчився на історичному факультеті Прикарпатського університету. Але, через нестачу коштів на навчання, ще у 2012 році пішов в армію за контрактом – служив у морській піхоті.

6

Варто зазначити, що Олег приймав активну участь у Революції Гідності. До Євромайдану він приєднався ще 18 листопада минулого року, коли вступив до 18-ї сотні. В драматичні лютневі дні разом з друзями, перебравшись у міліцейську форму, вигадав дотепний маневр і відібрав в міліції два водомети, які потім привіз на Майдан.

Перелік послуг, які входять до лікування:
Діагностика та обстеження: 3405 грн.
Забір матеріалу, виготовлення клітинного матеріалу: 207 945 грн.
Лікування дефектів плеча та стегна: 141 112 грн.
Медикаментозне та післяопераційне забезпечення: 38290 грн.

Спеціальна ціна: 390 752 грн.

 

Оновлення бюджету:

  • Олегу у квітні 2015 року було виконано основну операцію на плечовій кістці, яка принесла високі результати. Восени 2015 заплановано проведення основної операції на стегновій кістці, проте через тривалий період нефункціональности травмованої ноги в Олега з’явилася інша проблема – еквінно-варусна деформацію стопи, яка вимагає додаткової складної операції на сухожиллях стопи та гомілкостопному суглобі з використанням апарату Ілізарова. Витрати на цю операцію становлять 103 867 гривень.
  • Також, у 2016 році постала необхідність зняти фіксуючу пластину із зрощенної плечової кістки, щоб Олег мав можливість вільно розробляти руку. Пізніше, вже у 2017 році, зняли пластину і з зміцнілої стегнової кістки. Вартість додаткових операції та обстеженнь склала 58 287 гривень.

Таким чином загальна вартість лікування Олега склала 552 906 гривень.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас