Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Іван, 32 роки. Лікування успішно завершено

Як лікують Івана:

23.03.2017: «Ні,

Іван, 32 роки. Лікування успішно завершено

Іван, 32 роки. Лікування успішно завершено

Як лікують Івана:

21.07.2015: За кілька годин відбудеться операція Івана

likuvannya


20.05.2015: Відновлення бійця Івана після операції

likuvannya


Поранений: Іван, 32 роки, боєць 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, поранений під с. Зеленопілля (Луганська область).
Травма:
Права нога: наслідки осколкового поранення гомілки, уламковий незрощений перелом, рубцево-виразковий дефект м’яких тканин.
При лікуванні традиційними методами протягом 8 місяців зрощення кістки не відбулося, тому у разі не застосування клітинних технологій, кістка так і залишиться незрощеною, а боєць – інвалідом.
1

Детальніше про пораненого:
Іван – гранатометник 24-ї окремої Залізної механізованої бригади. Отримав поранення під час масованого обстрілу градів та мінометів вранці 11 липня 2014 року.
2
Того дня бригада виконувала бойове завдання поблизу села Зеленопілля з метою підтримки прикордонників у захисті державного кордону та запобіганню проникнення незаконних військових формувань на територію України.

Першу допомогу бійцю було надано у с. Дьяково, де дислокувалась 79 бригада, звідти гелікоптером його транспортували у Дніпропетровськ, де виконали першу операцію та зовнішню фіксацію апаратом перебитої гомілкової кістки правої гомілки.
3

Після цього лікування Івана було продовжено у Вінницькому госпіталі – бійцю виконали ще дві операції з заміни апарату зовнішньої фіксації на апарат Костюка з фіксацією коліна, а також з пересадки шкіри, вшивання відкритих ран та усунення сторонніх тіл – осколків. Згодом Іван був переведений у Київ, до Інституту травматології та ортопедії, де йому була виконана четверта операція – з перемонтажу апарата Костюка та розблокування коліна, після якої Іван почав згинати суглоб на кілька градусів.
Зараз, завдяки лікуванню в одному з медичних центрів Львова, Іван згинає ногу у коліні на 100 градусів, проте за всі вісім місяців лікування зрощення кістки не відбулося.
6
У мирний час боєць працював на будівництві. Слід зазначити АТО на сході – не перша військова операція Івана. У 2004 році він проходив службу в миротворчому батальйоні «УкрПолбат», де у складі 81-ої тактичної групи під егідою НАТО виконував завдання в миротворчій місії в Республіці Ірак.

Іван – мешканець міста Новояворівськ, що на Львівщині. Зараз там його чекає велика родина: дружина Оксана, два сини (7-річний Іван та 2-місячний Остап), мати Стефанія, сестра Марія та брат Михайло.
5

Допоможемо герою швидше стати на ноги, аби він міг якнайшвидше зануритись у приємні сімейні справи. Адже школяру Івану та малюку Остапу дуже потрібен здоровий та енергійний батько, який не лише буде для них взірцем мужності та патріотизму, а й на прикладі своєї долі доведе, що будь-які життєві проблеми можна подолати, головне – не втрачати надію!

Необхідне лікування:
Оперативне реконструктивно-відновлювальне лікування правої гомілки з використанням клітинних технологій.

Лікування складатиметься з двох етапів, кожен з яких включатиме кілька операцій.
1 етап – забір клітинного матеріалу, пластика рубцево-виразкового дефекту м’яких тканин.
2 етап – адаптаційна остеотомія великогомілкової та малогомілкової кісток, введення аутологічного клітинно-тканинного матеріалу у місце травми.

Перелік послуг, які входять до лікування:
Діагностика та обстеження: 4055 грн
Пластика дефекту шкіри: 24 490 грн
Забір матеріалу, виготовлення клітинного матеріалу: 180 068 грн
Лікування дефекту гомілки: 107 631 грн

Оновлення бюджету
У липні 2015 року була проведена основна операція з відновлення великогомілкової кістки. Лікування дозволило відновити кістку. Прийшов час знімати фіксуючи пластини. Вартість операції: 32 807 грн

Оновлена спеціальна ціна: 349 051 грн.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас