Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Олександр Б., 38 років. Лікування триває

Як лікують Олександра:

10.01.2018: Його

Олександр Б., 38 років. Лікування триває

Олександр Б., 38 років. Лікування триває

Як лікують Олександра:

Поранений:

Олександр, 38 років, боєць 93-тьої ОМБр, поранений біля Авдіївки.

Травма:

• тангенціальний дефект верхньої третини правої великогомілкової кістки 12 см по довжині,
• рубцевий дефект м’яких тканин верхньої третини правої гомілки розміром 12х7 см,
• вкорочення правої гомілки на 7 см.
x-ray Baburik
Боєць ризикує стати інвалідом через неопороздатність ноги, або навіть втратити ногу, адже державні медичні установи не беруться за лікування такої травми. Для того, щоб повернути нозі опороздатність, потрібна складна пластика м‘яких тканин та лікування кістки за допомогою біотехнологій.

Детальніше про пораненого:

Олександр – боєць 93 ОМБр. Був поранений 19 січня 2015 року біля міста Авдіївка. Вночі, коли Олександр разом з побратимами ніс варту на блок-посту, розпочався обстріл з боку окупованої території, унаслідок якого були поранені троє бійців, але найбільших травм зазнав саме Олександр. Він отримав мінно-вибухове поранення ноги та живота, крім того, втратив багато крові. Нога бійця була повністю розтрощена, посічена осколками, був перебитий нерв.
inside5
Після цього герой проходив лікування у госпіталі та лікарні міста Дніпропетровськ. Спочатку Олександру лікували кишківник, потім пересаджували шкіру. Проте нога бійця, незважаючи на 7 перенесених операцій, і досі залишається невилікуваною через значний дефект м’яких тканин та кістки, при яких традиційна медицина не може запропонувати ефективного лікування. Лікарі пропонували навіть ампутацію.
inside3
inside4
Під час лікування у дніпропетровському госпіталі Олександру пощастило познайомитися з іншим Олександром – десантником з 25-тої ОДПДБР, який нещодавно пройшов лікування стопи у рамках соціальному проекту “Біотех-реабілітація поранених” та порадив бійцю звернутися у проект по допомогу.
inside1
Олександр народився на Херсонщині, а потім переїхав у Дніпропетровськ. До війни працював слюсарем в одному з великих промислових підприємств міста. Був мобілізований 28 серпня 2014 року – спочатку в 20-й батальйон територіальної оборони, який згодом приєднали до 93-тьої ОМБр. Олександр приймав участь в обороні багатьох міст Донбасу, серед яких Мар’їнка та Красногорівка.
inside2

Вдома героя чекають дружина Оксана та 9-річний син, які дуже збентежені станом батька, його безкінечним лікуванням у державних установах.

Необхідне лікування:

Реконструктивно-відновлювальне лікування гомілки, що допоможе відновити м’які тканини та кістку, та повернути нозі повноцінні функції.

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

• Обстеження та консультації спеціалістів (ортопедія, біострахування): 9 635 грн.
• Забір клітинного матеріалу, виготовлення 140 млн. клітин і клітинного носія (зі знижкою 40%): 115 120 грн.
• Оперативне лікування трьох дефектів (зі знижкою 40%): 326 028 грн.

Оновлення бюджету:
Олександр долучився до проекту “Біотех” зі страшним дефектом гомілкової кістки: 7 сантиметрів не вистачало у довжину, ще 12 – по бічній поверхні. Крім іншого, дуже сильно постраждали м’які тканини на ділянці 12х7 см – знівечену кістку фактично оголило. Через велику площу травми та значний дефект тканин, навіть сім проведених операцій у шпиталях не допомогли – лікарі державних шпиталів не змогли відновити цілістність кістки.

У 2016 році, в рамках проету “Біотех-реабілітація поранених”, Олександру успішно зростили та подовжили гомілку, компенсували бічний дефект кістки за допомогою клітинних матеріалів, а також зробили базову на той момент пластику м’яких тканин. Боєць почав розробляти ногу, та виявилося, що разом із м’якими тканинами було знищено ще й нерв – гомілково-ступневий суглоб бійця не функціонує, стопа безвольно висить долі. Щоб повернути пацієнту можливість ступати на ногу, бійцю виконали додатковий етап, артродез гомілково-ступневого суглобу – стопу жорстко прифіксували до гомілки. Витрати на цей етап склали 64 139 грн.

Одразу після зрощення кістки потрібно було провести кілька подальших складних пластичних операцій щоб замістити значний дефект мяких тканин. Ураження було вкрай серйозним: по суті, гомілка являла собою кістку, обтягнуту шкірою. Для відновлення функцій ноги та скорого одужання Олександра вкрай важливо було відновити і самі тканини, і їхнє нормальне живлення. Додаткові операції потребували додаткових процедур: численних важливих аналізів, обстежень, серйозних маніпуляцій та додаткових хірургічних втручань, крім іншого, виникала необхідність затримати пацієнта у клініці на кілька понаднормових днів. Дані витрати у сумі склали 35 226 гривень.

Оновлена вартість лікування зі знижками медичного центру: 550 148 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас