Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Олексій Б., 31 рік. Лікування на проекті припинено

Як лікують Олексія:

19.10.2018: Оновлення

Олексій Б., 31 рік. Лікування на проекті припинено

Олексій Б., 31 рік. Лікування на проекті припинено

Як лікують Олексія:

Поранений:

Олексій, 31 рік, боєць ДУК «Правий Сектор», поранений біля Донецького аеропорту.

Травма:

Наслідки вибухового осколкового поранення лівої гомілки
• Незрощений перелом
• Вогнепальний остеомієліт дистальної третини лівої великогомілкової кістки
• Запальні процеси у м’яких тканинах гомілки, що вимагають кількох складних підготовчих операцій.
x-ray Bondarenko2
Унаслідок інфікування місця травми лікування традиційними методами у державних медичних установах не призвело до відновлення кістки, навіть розпочалося гнійне запалення. Олексію загрожує ампутація. Стан ноги бійця вимагає оперативних дій: радикального видалення змертвілої частини кістки, низки підготовчих операцій на м’яких тканинах, а потім – відновлення дефекту кістки за допомогою клітинних технологій.

Детальніше про пораненого:

Олексій – доброволець ДУК «Правий Сектор». Був поранений 22 лютого 2015 року на передовій, біля с. Піски, що знаходиться неподалік Донецького аеропорту. Під час обстрілу, поряд з бійцем розірвався снаряд, унаслідок чого постраждали обидві ноги, Олексій отримав контузію. На правій нозі були пошкоджені лише м’які тканини, у той час як уся ліва гомілка була розірвана.
inside3
У Дніпропетровську бійцю лікували м’які тканини – попри значне пошкодження стан ноги їм вдалося дещо нормалізувати. Згодом Олексія перевели на лікування у Київ, де через інфікування кістки над бійцем знов нависла загроза ампутації. Олексій ніколи не погоджувався на такий крок лікарів, тому був вимушений міняти місця лікування. Одного моменту здавалося, що все страшне позаду, після 10 перенесених операцій. Лікарі навіть вмонтували у гомілку бійця ортопедичний цвях, проте згодом остеомієліт знов дав про себе знати – нога хлопця почала боліти та сильно набрякла.
inside4
Олексій, за рекомендацією волонтерів звернувся до проекту “Біотех-реабілітація поранених”, а на новому рентгенівському знімку лікарі медичної компанії ilaya побачити практично мертву третину великогомілкової кістки бійця. За словами лікарів, у таки випадках «чищення» – це шлях в нікуди, адже змертвілу частину кістки потрібно повністю резектувати для швидшого подолання інфекції. Потім складна підготовка м’яких тканин гомілки, яка повністю вкрита рубцями. І вже після цього потрібно відновлювати значний дефект кістки.
inside1
Олексій – мешканець Києва. До АТО приєднався у січні 2015 року, одразу потрапив на передову, де й тримав позиції сил АТО під постійними атаками ворога. До війни хлопець працював в автобізнесі – очолював відділ з гарантійного обслуговування одного з підприємств. Автомобілі – це давнє захоплення бійця. З 9 років почав освоювати мотоцикл, а згодом – і автомобіль. Потім разом з друзями переганяли автомобілі з Польщі на продаж.
inside2
Сумні часи України не залишили Олексія байдужим. Наприкінці 2013 року він приєднався до Євромайдану, а потім через деякий час прийняв рішення йти на Схід. Каже, навіщо терпіти та чекати, якщо маєш здоров’я та сили!

Необхідне лікування:

Реконструктивно-відновлювальне лікування гомілки, що допоможе відновити м’які тканини та кістку, та максимально повернути нозі функції.

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження та консультації спеціалістів (ортопедія, біострахування): 14 245 грн
2. Підготовка клітинно-тканинного матеріалу в біо-лабораторії, 140 млн. клітин (зі знижкою 30%): 99 120 грн
3. Оперативне лікування м’яких тканин та кісток правої гомілки (зі знижкою 40%): 261 820 грн

Оновлення бюджету
Через значні гнійно-запальні процеси, Олексію довелося виконати кілька великих додаткових пластичних операцій. Тільки після відновлення м’яких тканин можливо виконувати трансплантацію у місце дефекту великогомілкової кістки. Додаткова пластика збільшила витрати на лікування Олексія на 159 524 грн.

У 2016 році, під час активної фази лікування, Олексію змушені були призначені ще кілька додаткових обстежень та додаткову операцію для підготовки кістки та м’яких тканин до трансплантації. Це призвело до збільшення витрат на лікування. Загальна сума непередбачуваних витрат склала 63 261 гривень.

Оновлена спеціальна ціна на лікування: 597 970 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас