Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Апарат для відновлення руху поранених бійців вже в клініці!

Апарат для відновлення руху поранених бійців вже в клініці!

Апарат для відновлення руху поранених бійців вже в клініці!

Нарешті це сталось! Найсучасніший апарат для реабілітації верхніх кінцівок пацієнтів нейрохірургії вже встановлено в клініці Nodus.

Нагадуємо, апарат швейцарського виробництва майже за 2 млн. грн був куплений на ваші пожертви проекту Відновлення руху поранених бійців. Подібного обладнання в нашій країні ще не було, та найближчим часом мабуть і не з’явиться. Держава не переймається стосовно нейрореабілітації. Жодного аналогічного реабілітаційного центру  в нас не існує. Чи допустимо це для країни, яка намагається затвердитись та зайняти гідне місце в цивілізованому суспільстві? Принаймні зараз придбанням сучасного обладнання займаються саме волонтери.

1

Чому ми збирали гроші саме на це обладнання? Тому що неймовірно важливо відновлювати саме ФУНКЦІЮ РУХУ кінцівок. Нема сенсу зберігати людям власні суглоби і не мати можливості «навчити» ними користуватись. Погодьтесь, чи зможе чоловік адаптуватись в суспільстві та повернутись до нормального життя, якщо рука просто буде висіти й не рухатись? Роботизований апарат Armeo Spring призначений саме для цього – відновлює рух суглобів верхніх кінцівок і повертає хапальний рефлекс руці. Технологія  Armeo Spring роботизована в 3D робочому просторі та має зворотній біологічний зв’язок для функціональної терапії верхніх кінцівок.  Він значно скорочує час на відновлення – з 9-12 місяців виснажливих тренувань з лікарем (за умовою найвищої кваліфікації персоналу) – до 4х місяців занять в ігровій формі перед монітором. Таким чином, апаратом зможуть відновлюватись 36 чоловік за рік. Технологія відзначилась найстабільнішим результатом реабілітації, лікування не тільки прискорене, але й і має дуже високу якість! Зараз вже є дванадцять бійців в черзі на лікування. Лікарі клініки мають пройти коротке місячне навчання і випробувати дієвість апарату на собі, а з другої половини лютого – вже приступити до лікування хворих.

Дякуємо всім нашим донорам за небайдужість! Дякуємо всім журналістам, що нас підтримують в інформаційному просторі, за тверду громадянську позицію! Завдяки всім вам ми змогли за рекордні півтори місяці зібрати кошти на придбання апарату і допомогти нашім славним воїнам одужати!

2

 

Просимо підтримати наші інші проекти репостом!

 

 

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас