Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Андрій Б., 40 років. Триває реабілітація.

Як лікують Андрія:

11.12.2017: Не

Андрій Б., 40 років. Триває реабілітація.

Андрій Б., 40 років. Триває реабілітація.

Як лікують Андрія:

Поранений:

Андрій, 40 років, боєць 30 окремої механізованої бригади. Поранений біля с. Степанівка Донецької області.

Травма:

Ліва нога: наслідки вибухового осколкового поранення, тривале незрощення осколкового перелому дистального метаепіфізу великогомілкової кістки.
Andriy B-Xray
Протягом 1,5 років великогомілкова кістка не зростається, триває остеомієліт. Подальше прогресування посттравматичних явищ може призвести до ампутації через можливі ускладнення. Клітинні технології допоможуть врятувати ногу та максимально повернути нозі функції.
Andriy B-inside with guns

Детальніше про пораненого:

Андрій – мобілізований боєць з 30 ОМБр (м. Новоград-Волинський). 13 серпня 2014 року отримав осколкову травму у с. Степанівка, що неподалік Савур-Могили. Коли він стояв на блок-посту, розпочався танковий обстріл з боку сепаратистів. Трьох побратимів Андрія було важко поранено, а сам боєць зазнав важкої травми ноги, численних осколкових травм тіла та контузії.
Andriy B in the hospital
Героя лікували у госпіталях та лікарнях Харкова, Вінниці та Житомира. Він переніс 6 операцій, і зараз традиційна медицина вже нічого не може йому запропонувати щоб зберегти ногу.
Андрій народився у м. Брусилів. До війни займався монтажем європарканів у місцевому невеликому підприємстві. Має двох дочок та 1,5- річного онука. Був мобілізований 17 травня 2014 року. За час служби в АТО виконував бойові завдання біля Савур-Могили. Якби не житомирські волонтери, які звернулися по допомогу в проект «Біотех-реабілітація поранених» боєць так і залишився би сам на сам з покаліченою ногою, як і буває у невеликих містах та селах. Але ж тепер ми всі разом можемо допомогти герою повернутися до повноцінного життя!
Andriy B family

Необхідне лікування:

реконструктивно-відновне лікування кісток гомілки з використанням клітинних технологій.

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (дослідження клітин, крові, сечі, контрольні рентгенівські знімки, ЕКГ та ін.) – 9 625 грн
2. Консультації спеціалістів протягом лікування (зі знижкою 40%) – 3 234 грн
3. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 16 350 грн
4. Ендотеліальні клітини, 20 млн (зі знижкою 30%) – 28 000 грн.
5. Періостальні клітини, 20 млн (зі знижкою 30%) – 28 000 грн.
6. МСК з кісткового мозку, 120 млн (зі знижкою 30%) – 76 800 грн.
7. Загальна вартість оперативного реконструктивно-відновлювального лікування (зі знижкою 40%) – 160 110 грн.

Оновлення бюджету
– Перед тим як потрапити на проект “Біотех-реабілітація поранених” Андрій довго лікувався в різних госпіталях. В наслідок тривалого носіння апарату в кістці почалися запальні процеси. Лікарі були змушені провести термінову додаткову операцію – фістулсеквестронекроектомію. Витрати на операцію склали 29 865 гривень.

– У 2016 році Андрію успішно вилікували незрощений перелом великогомілкової кістки. Зараз її цілістність відновлена, Анрдій навантажує ногу та у процесі розробки було виявлено змішення центру тяжіння кістки. Це заважає правильно ступати на ногу та спричиняє біль. Для усунення проблеми бійцю необхідна додаткова коригуюча операція, витрати на неї складуть 62 944 гривні.

– Після завершення основного етапу лікування незрощеного перелому, велогомілкова кістка Андрія зрослась. Зараз цілістність кістки відновена і боєць навантажує та розробляє ногу. Але, через тривале носіння апарату зовнішньої фіксації, виникло ускладнення – шпицевий остеомієліт. Проблема дала про себе знати як раз під час розробки ноги та потребує негайного лікування. Лікарі запланували додатковий етап під час якого видалять уражені остеомієлітом ділянки кіскти та зафіксують її за допомогою апарату Ілізарова. Витрати на дві операції в рамках етапу складають 103 472 гривень.

– На жаль, під час першої операції в рамках останнього етапу, було виявлено набагато більший фрагмент ураженої інфекцією кістки – фрагмент довелося видалити. Це змінило подальшу тактику лікування: після операції боєць витягатиме кістку в апараті Ілізарова, після чого буде потрібна додаткова операція з метою стикування витягнутої кістки, а згодом – зняття апарату. Вартість призначеного додаткового хірургічного втручання становитиме 67 869 грн

Оновлена вартість лікування зі знижкою медичного центру 35%: 586 269 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас