Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Євген С., 31 рік. Лікування триває

Хід лікування | 

Євген С., 31 рік. Лікування триває

Євген С., 31 рік. Лікування триває


Поранений

Євген С. 31 рік, кадровий військовий, офіцер ЗСУ, розвідник, поранений у населеному пункті Новозванівка, Попаснянського району (Луганська обл.).

Травма

Права рука:
– Вогнепальний багатоуламковий перелом обох кісток правого передпліччя в середній третині, стан після ПЧКО;
– Гостра передня нестабільність правого плечового суглоба.

x-ray-forearm

Ліва рука:
– Вогнепальний перелом основної фаланги 4 пальця з зміщенням лівої кістки. Дефект п’ятої п’ясної кістки з вкороченням п’ятого променю, остеосинтез спицею.

x-ray-finger

Права нога:
– Пошкодження передньої хрестоподібної та внутрішньої бокової зв’язки правого колінного суглобу.

evgen-diagnosis

Якщо не “Біотех”: У випадку Євгена звичайна медицина пропонує ампутацію п’ятого пальця лівої руки та встановлення пластин на обидві кістки правого передпліччя. Але кістки передпліччя значно роздроблені і є дефект кісткової тканини. Незастосування біотехнологій може призвести до незрощення перелому і, як наслідок, інвалідності через нефункціональність руки.
Необхідне лікування: Реконструктивно-відновлювальне лікування п’ятого пальця лівої руки, обох кісток правого передпліччя з застосуванням біотехнологій, що допоможе повернути рукам повноцінні функції. Також необхідне лікування вивиху правого плечового суглобу та правого коліна.

injuries-2


Детальніше про пораненого:

Євген приймав участь у бойових діях на Донбасі ще з травня 2014 року. Він виконував бойові завдання в рядах військової частини В4252. Наприкінці липня 2016 року, після взяття під контроль опорного пункту та успішного відбиття атаки морських піхотинців, попав під обстріл та отримав численні поранення та травми. Мав намір продовжувати бій навіть з пораненими руками, але його побратими силоміць змусили покинути поле бою, наклали йому джгути на руки та направили до Центральної лікарні м. Попасна.

evgen-in

В лікарні йому зробили рентген, іммобілізували кінцівки та направили в Северодонецьк в 59 госпіталь. В госпіталі Євгену надали хірургічну допомогу, а потім направили до Київського військового госпіталя, де лікарі провели операції на обох руках. Євгену пропонували ампутувати п’ятий палець, але військовий хоче його зберегти. Лікування колінного суглобу не проводилося, а на передпліччя пропонують накласти пластини. Через значний дефект кісткової тканини, місце поранення має значний ризик незрощення та ускладнень.

evgen-injuries-photo

В 2014 році Євген приймав участь в організації проходу колони до Луганського аеропорту, в розблокуванні блокпоста під м. Сміле на Луганщині, в зайнятті рубежу над залізницею при відході бригади під Дебальцевим у 2015 році, та в інших операціях.

evgenat-war

Євген – голова родини, він має люблячу дружину та сина, якому скоро виповнюється рік. Давайте разом допоможемо герою швидше повернутися до повноцінного життя та бути здоровим та щасливим.


Витрати на лікування

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 20 020 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 18 060 грн
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 32 000 грн
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 32 000 грн
5. МСК з кісткового мозку, 200 млн (зі знижкою 50%) – 121 000 грн
6. 3D носії для клітин – кісткові блоки та кісткові чіпси (зі знижкою 40%) – 31 254 грн
7. Анестезія (зі знижкою 15%) – 5 023,5 грн
8. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 375 369,6 грн

Оновлення бюджету:
Після завершення основних етапів лікування плеча – забору клітин, операції на плечовому суглобі та трансплантації вирощенного матеріалу у місце перелому, боєць відновлював сили вдома. Далі лікарі мали братися за лікування лівої руки – перелому п’ястної кістки. Одначе, через виявлені проблеми з рубцевими змінами тканини кисті, операцію з заміщення дефекту п’ястної кістки довелося відкласти. Натомість, були призначені дві додаткові пластичні операції – “італійську пластику рубцево-виразкового дефекту м’яких тканин”. Витрати на додаткові операції склали 96 882 гривні.

У 2016-2017 роках в рамках запланованого лікування Євген переніс декілька складних операцій для заміщення дефекту передпліччя та лікування звичного вивиху. На даний час триває успішне відновлення, надалі заплановане лікування дефекту фаланги пальця та відновлення хрестоподібної зв’язки колінного суглобу. Протягом різних етапів лікування бійця у 2017 році через складність випадку виникли додаткові витрати на загальну суму 23 875 гривень. Серед них – витрати на додаткове хірургічне втручання, подовження анестезії, медпрепарати, витратні матеріали та через збільшення кількості діб перебування в стаціонарі.

Оновлена вартість лікування зі знижкою медичного центру 42%: 755 484 грн.

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас