Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Морпіхам від волонтерів: оборонцям Маріуполя передали чотири авто

Морпіхи 701 батальйону, які захищають позиції під Маріуполем, отримали від волонтерів кілька автомобілів. Спільними зусиллями «Народного проекту», «Народного тилу» та «ДАРу» автопарк наших захисників поповнився мікроавтобусом та трьома позашляховиками. Придбання автівок стало можливим завдяки організаційним зусиллям волонтера Serg MarcoОлексія Сіхарулідзе (Народний тил), Романа Сініцина,   Олександра Гребенюка (ДАР) та Максима Рябоконя (Народний проект). Всі ці люди скоординували свої зусилля та зібрали кошти на купівлю авто.

14580458_1788099024801988_839565500_n

Координатор «Народного проекту» Максим Рябоконь за кермом одного з авто для морпіхів


Автівки — те питання, яке гостро постало на фронті з перших днів війни. І це питання оперативно вирішили саме волонтери. Позашляховики, мікроавтобуси та легковики. У рідній заводській фарбі, камуфльовані та розцяцьковані на будь-який смак. Це сьогодні передовою мельтешить уся географія Європейського союзу – тут тобі номери і Польщі, і Литви, і Болгарії, й інших куточків Європи. Зовсім іншою була ситуація на початку АТО.

5

Відтепер цей потужний красень служитиме нашим захисникам


З одним із позашляховиків трапилася по-людськи смішна ситуація. Коли ми розвантажували спорядження, яке доправили бійцям біля Маріуполя, хтось із морпіхів стиха пожалівся собі під ніс — о, мовляв, нам би теж автомобіль, а нашому підрозділу, мабуть, нічого і не дістанеться. Це почув командир морпіхів, той самий легендарний Вадим Сухаревський. Рвучко обернувся  – і, замість визвіритись на бійця, як то часто буває у армії, одразу ж вручив хлопцеві ключі від машини. Той не вірить, дивується — що, справді мені? Тобі, друже, звісно ж, тобі! Користуйся, захищай батьківщину. Позашляховик — найменше, чим ми можемо віддячити і полегшити твою службу.

2

Військові-блогери Мартін Брест та Яна Холодна. До речі, морпіхам Мартін віддав свою власну машину


Медичний евакуатор на базі нерозмитненого буса. Позашляховик, оснащений кулеметними турелями. Кросовер, на якому командир увесь день ширяє позиціями, координуючи дії бійців свого підрозділу. Сьогодні на передовій можна побачити будь-які досягнення світового автопрому та доробки народних умільців. Переоцінити роль транспорту у фронтовій зоні складно: і перевезти боєприпаси, і швидко дістатися місця призначення. Все це можна оперативно зробити тільки при наявності автотранспорту. І саме завдяки волонтерам потріпані старі автівки з Європи отримали друге життя. Вже сьогодні знайти пристойний позашляховик за хорошу ціну у ближньому зарубіжжі стало досить складно: левова частка недорогих авто переселилася на Донбас.

1

І цей візит на передову для нас, волонтерів, геть не останній. Ми продовжуємо докладати усіх зусиль для того, аби забезпечити солдат усім необхідним. Автівки та спорядження, техніка та сучасне обладнання — усе це ми продовжуємо закуповувати для наших захисників. Тим більше, для тих, які перебувать на передових позиціях, із ворогом лицем до лиця. І по сьогодні, попри всі мирні домовленості, які терористи сприймають як жарт, війна на Сході триває. Наші захисники і далі потребують нашої допомоги. Долучайтеся до проекту «Захисники Маріуполя», кожну вашу пожертву ми конвертуємо у речі першої необхідності для наших солдатів. Допомогти нашим захисникам воювати — наше найважливіше спільне завдання.

ДатаНазваКількістьВартістьПризначення
06/10/2016Pajero Wagon1 67 600.00передали до в/ч 2802, чекаємо на акти
06/10/2016Ford transit1 37 000.00передали до в/ч 2802, чекаємо на акти
06/10/2016Land Rover Freelander1 33 800.00передали до в/ч 2802, чекаємо на акти
06/10/2016Ford Ranger, ремонт1 8 000.00передали до в/ч 2802, чекаємо на акти
Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше