Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!
Допомогти проекту

Сергій М., 31 рік. Лікування триває

Сергій М., 31 рік. Лікування триває

Сергій М., 31 рік. Лікування триває



Поранений боєць 703 саперно-інженерного полку Сергій потребує якнайшвидшої допомоги. Державна медицина в цьому випадку безсила, тому боєць ризикує назавжди залишитися з інвалідністю. Але відновлення можливе за допомогою унікальних біотехнологій у проекті “Біотех-реабілітація поранених“.

Оскільки держава не підтримує біотехнології у лікуванні, солдат може сподіватися лише на Народ України. Кошти збираються через волонтерську платформу People’s Project. Закликаємо всіх, хто має можливість, допомогти пораненому солдату уникнути інвалідності. А також поширити це в соцмережах.

Про ефективність методики, яку мають лише кілька клінік у світі, говорять факти – як українські біотехнологи вберегли руку пораненого розвідника від ампутації, сенсаційне відновлення розтрощеної ноги 19-річного добровольця і ще кілька десятків вилікуваних.

Поранений

Сергій М., 31 рік, боєць 703 саперно-інженерного полку. Поранений біля с. Кримське.

Травма

Ліва нога:
– незрощений після металоостеосинтезу надвиростковий перелом лівої стегнової кістки,
– вкорочення кінцівки до 4 см,
– посттравматичне пошкодження малогомілкового нерву,
– ішемічна контрактура лівої стопи з молоткоподібними пальцями.

leg-x-ray-sergiy-mih

Ліва рука:
– незрощення перелому 4 п’ясної кістки.

hand-x-ray-sergiy-mih

Якщо не “Біотех”. З часу встановлення пластини минув понад рік, але зрощення кістки і досі не спостерігається. Нога Сергія неопороздатна, тому без милиці він пересуватися не може. У випадку незастосування клітинних технологій Сергій залишиться інвалідом. Крім того, вкорочення однієї ноги з часом призводить до викривлення хребта. А це, в свою чергу, загрожує цілою низкою проблем зі здоров’ям та постійними сильними болями в спині.

Необхідне лікування: реконструктивно-відновлювальне лікування стегна з застосуванням біотехнологій, що допоможе повернути нозі повноцінні функції.

check-up-sergiy-myh


Детальніше про пораненого

Сергій воював у складі 703 саперно-інженерного полку. Під час виконання бойового завдання разом з побратимом підірвалися на розтяжці. Це сталося близько с Кримське на Луганщині.

before-war-sergiy-mih

Першу допомогу надали у Кримському, потім доправили у Харківський військовий шпиталь, де на ногу встановили апарат Ілізарова, а у травні 2015 року у Київському центральному клінічному шпиталі зламану кістку зафіксували пластиною (виконали остеосинтез). Сергій переніс вже 7 операцій на нозі, але за рік, який минув з часу останнього хірургічного втручання, кістки так і не зрослись. На даний момент, внаслідок порушеного кровообігу, м’язи ноги зсохлися і вкоротилися, від чого нога та пальці не розгинаються у повному обсязі.

comparison-sergiy-mih

Лікарі медичної компанії ilaya планують відновити ногу – спочатку подовжити сухожилля, зростити стегно та виконати артродез гомілково-ступневого суглобу, адже стопа не піднімається через пошкодження нерву. Після цього лікарі планують зайнятися відновленням зап’ястя бійця.

Сергій приєднався до АТО у серпні 2014 року. Виконував бойові завдання у Сватовому, Станиці Луганській. До війни Сергій займався сільським господарством, іноді їздив на заробітки у росію. Має спортивне хобі – дуже любить грати у футбол. Вдома на Волині на одужання героя чекає його родина – дружина та 7-річний син. Разом з Вами ми повернемо їм здорового чоловіка та батька.

with-son-sergiy-mih


Витрати на лікування

Після відновлення ноги буде розроблено схему лікування травми зап’ястя та збір коштів на таке лікування.

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 18 240 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 18 060 грн
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 32 000 грн
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 32 000 грн
5. МСК з кісткового мозку, 120 млн (зі знижкою 50%) – 78 500 грн
6. Виготовлення носіїв для клітин (зі знижкою 40%) – 46 384 грн
7. Анестезія (зі знижкою 15%) – 5 746 грн
8. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 265 191,2 грн.

Оновлення бюджету:
У 2016-2017 роках Сергія лікування від наслідків вибухово-осколкового поранення лівої нижньої кінцівки, незрощення після метало остеосинтезу лівої стегнової кістки що призвело до укорочення кінцівки близько п’яти сантиметрів, посттравматичного пошкодження сідничного нерва та єквінусної деформації лівої стопи. Після проведення ряду складних операцій лікарям вдалося відновити як цілісність так і довжину лівого стегна.

Під час контрольного огляду 05 вересня 2018 було виявлено, що у зв’язку з пошкодженням сідничного нерва у Сергія розвинулась нейрогенна контрактура передніх відділів лівої стопи, що заважає здійснювати адекватне навантаження на ногу.

Для відновлення можливості повноцінного навантаження кінцівки показано додаткове оперативне лікування. Вартість призначеного додаткового хірургічного втручання становитиме 107 217,35 грн.

Вартість лікування зі знижкою медичного центру 42%: 603 338 грн

Партнери

Останні новини

Всеукраїнський центр волонтерів

people
Миколаївський обласний благодійний фонд
“РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

Свідоцтво про державну реєстрацію благодійної організації Серія АВ №736456 від 26.09.08

Контакти:

Преса про нас