Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Польові бліндажі

Утримати Авдіївку: волонтери терміново передали на фронт 5 бліндажів

В Авдіївці й досі гаряче. Хай обстріли цивільних районів міста трохи і стихли, та бої за Промку тривають: ворог продовжує обстрілювати позиції 72 ОМБр з тяжкої артилерії. Враховуючи положення справ, аби уберегти наших хлопців від вибухів, куль та осколків, ми терміново передаємо на позиції бригади п’ять нових бліндажів. Матеріали для виготовлення укриттів ми оплачуємо коштом народних пожертв, зібраних у рамках проекту «Польові бліндажі», а от виготовили їх на волонтерських засадах: над цим працює ціла волонтерська родина, батько й син Андрій та Роман Кравзи та їхні друзі.

3

Вкопаний у котлован, такий бліндаж чудово тримає і осколки, і холод

Ранком на подвір’ї Кравзів вже кипіла робота. Бліндажі приготували до відправки, тож щойно прибула вантажівка, і матеріали одразу ж почали вантажити до авто. Ця подія зацікавила журналістів: спеціально, аби продемонструвати процес монтажу, один із бліндажів зібрали просто серед подвір’я. У цілому, весь процес монтажу бліндажа від нуля й до готовності зайняв аж сорок хвилин. Просто уявіть, чи можна встигнути і зробити за цей час хоч щось за звичними армійськими стандартами. І це добряче зекономить хлопцям на фронті часу та зусиль.

2

Всі п’ять бліндажів одразу ж рушили звідси просто на фронт




Мусимо відзначити: робота не припиняється ні на мить, Кравзи готують матеріали для збору все нових і нових бліндажів. До речі, той бліндаж, який збирали для журналістів, – своєрідний подарунок для фронту. Його родина Кравзів виготовила за власний кошт і невдовзі, за першої ж нагоди, передасть на фронт. Інші ж бліндажі, які рятують життя наших хлопців, ми, волонтери «People’s Project», оплачуємо коштом ваших благодійних внесків. Тож ваші пожертви у рамках проекту «Польові бліндажі» – не лише чудовий внесок у оборону нашої країни від агресора, а ще і десятки і сотні врятованих життів наших бійців. Долучайтеся до участі у проекті — наші захисники будуть вам вдячні!

ДатаНазваКількістьВартістьПризначення
06/02/2017Бліндажі для 72-ї бригади5 125 000.00передали до в/ч пп В0849
Підтримати інші проекти
Проект завершено

Польові бліндажі

Бліндаж - це стійке укриття бійців від вогню супротивника

2 121 971 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше