Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

«Каратєль»

«Каратєль» взявся за ями на столичних дорогах

Небайдужий мешканець Києва, використовуючи мобільний додаток «Каратєль», поскаржився на ями та баюри у власному дворі. Юристи проекту «Каратєль» опрацювали скаргу користувача і направили офіційний запит до Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації для вирішення проблеми. Як результат, дорогу обіцяють відремонтувати вже до кінця травня.

yama

Так не повинно бути. На фото можна оцінити реальний масштаб ямковості.

В офіційному листі-відповіді Департаменту транспортної інфраструктури КМДА стверджується, що на вказаній ділянці вже навіть розпочато підготовчі роботи з ремонту асфальтобетонного покриття. Ось так, одразу після повідомлення про жахливий стан дороги державні органи почали оперативно вирішувати проблему.

Screenshot_479 (1)

У вас у дворі також є величезні ями, які не пройти-не проїхати? Впевнені, що це дуже поширена проблема. Головне – не сидіти склавши руки та марно бідкатися у нікуди. Такі проблеми вирішувати дуже просто. Цей випадок – чудове тому підтвердження. Одна людина сама може перетворити розбиту дорогу на нормальну в декілька кліків – користувач лише вказав адресу і надав фото ями, а все інше за нього зробили юристи мобільного додакту «Каратєль», які змусили відреагувати відповідну держструктуру. Залишилось лише перевірити кінцевий результат ремонтних робіт у кінці травня.

Звісно ж, робота команди юристів громадської організації “Фундація. 101”, яка абсолютно безкоштовно допомагає громадянам вирішувати нагальні проблеми, потребує певних витрат. Саме тому Ваші пожертви на рахунок проекту «Каратєль» необхідні для підтримання роботи мобільного додатку. Без ваших благодійних внесків ця ефективна ініціатива просто перестане існувати.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

«Каратєль»

Розробка та забезпечення роботи мобільного додатку для надання юридичної підтримки громадянам, які зіткнулися з порушенням своїх прав.

374 000 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше