Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Морпіхи під Маріуполем зазнали потужного обстрілу

Друзі, маємо очевидні погані новини. Це, знаєте, як погнав п’яницю з двору, а він тобі взяв і вікна побив. Так і тут: ображені росіяни, співачку яких не допустили до участі в конкурсі, відзначили фінал Євробачення масштабними обстрілами по усій лінії фронту. Дісталося Авдіївці – там російський снаряд упав на приватне подвір’я, загинули четверо дорослих, двоє ж дітей, на щастя, лишились живими. Моторошні фото наводити не будемо, натомість розповімо про інше лихо.

2

Дісталося і нашим Морпіхам. На маленьке село Водяне, де частково розташовані позиції наших військових, ворог звалив більше сотні снарядів із артилерії великого калібру. Весь вечір по усій ділянці фронту валили з всього, що може стріляти.

3

На щастя, обійшлося без людських жертв. Та Морпіхам довелося рятуватися не лише самим, а і рятувати місцевих – адже у Водяному і досі живуть мирні мешканці. Поки рятували людей, погоріло військове майно – кілька снарядів поцілили у будинки, де базувалися Морпіхи, та інші позиції.

1

Побило машини. Побило генератори. Згоріла купа електроніки – ноутбуки, оптика, тепловізори, засоби зв’язку. Точну кількість та перелік втрат складемо дещо пізніше, та вже зараз ясно: хлопців доведеться екіпірувати практично наново.

4

Зробити це ми можемо відповідно до нашої спеціалізації. Адже для потреб Морської піхоти, що захищає Маріуполь, People’s Project започаткував цілий окремий проект. Тож ваші благодійні внески у рамках проекту «Захисники Маріуполя» допоможуть якнайшвидше відшкодувати втрати наших захисників і достойно підготуватися до майбутніх атак ворога.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше