Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

«Каратєль»

КАРАТЄЛЬні підсумки липня. Як працюють чиновники

Це вже стало традицією. Робота додатку «Каратєль» приносить все більше результатів, а взаємодія з органами влади набирає обертів. І щодалі працює проект, тим більше цікавих подробиць ми дізнаємося про тих, хто виконує свою роботу, а за ким плаче «люстраційний» сміттєбак. Отже, команда юристів ділиться статистикою за липень.


До третього рейтингу Всеукраїнської книги скарг «Каратєль» увійшли 95 державних установ та приватних структур, які опрацювали звернення наших користувачів у липні 2017 року. Варто зазначити, що цей перелік виконавців практично на чверть більший, аніж попередній — за червень.

Нагадаємо, рейтинг «Каратєля» формується щомісяця за оцінками людей, які скористалися однойменним мобільним додатком, щоб заявити про правопорушення, і вже отримали відповідь на своє звернення.

Під рейтингування потрапили Управління патрульної поліції та відділи поліції ГУНП в містах України, обласні державні адміністрації, міські ради та їхні департаменти, Київавтодор, Київпастранс, Київміськсвітло, Київдорсервіс, Дніпроводоканал, районні адміністрації та підпорядковані їм комунальні підприємства, управління Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, обласні представництва Служби автомобільних доріг.

У минулому місяці найчастіше з проблемами своїх міст за допомогою «Каратєля» боролися користувачі Києва, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Львова та Одеси.

1

Пальму першості у номінації «всі заявки виконано на 100%» отримали в липні Департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації, Департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та КК «Київавтодор». Вони отримали не одну заявку і результативно відреагували на кожну. Близькою до позначки 100% була Районна адміністрація Запорізької міської ради по Хортицькому району (при 5 заявках — 90%).

Найбільшим попитом у липні користувалися Районна адміністрація Запорізької міської ради по Олександрівському району (34 заявки) та Департамент транспортної інфраструктури КМДА (30 заявок). Примітно, що майже за однакової кількості звернень, якість опрацювання вища в райадміністрації Запоріжжя (60%), аніж в департаменті столичної міськради (45%).

2

Однак лідером за сукупною спрямованістю звернень є Управління патрульної поліції в місті Києві — 65 заявок. Попри такий ажіотаж, жодного разу установа, якою керує сержант поліції Юрій Зозуля, не відреагувала якоюсь дією, надсилаючи відписки. Хоча їхні колеги зі Львова та Сум не мають проблем з винесенням постанов за порушення правил паркування. Так, в Управлінні патрульної поліції у м. Львові, начальником якого є лейтенант поліції Антон Пузиревський, за липень розібралися з дев’ятьма зверненнями (78%); а Управління патрульної поліції у м. Суми, керівником якого є лейтенант поліції Андріан Горбачевський, опрацювало чотири наші заявки (100%).

3

Позитивну динаміку спостерігаємо у співпраці з районними державними адміністрації Києва. У липні 10 столичних РДА відповіли на наші звернення, і вперше кожна з них має результативність вище за 65%. Найбільшу кількість відповідей — п’ять — ми отримали від Деснянського району, в.о. голови якого є Віктор Крохмалюк. Результативність відповідей цього органу досягла 70%. А ось головний «халтурщик» попереднього рейтингу Печерська райдержадміністрація в липні стала кращою за якістю: підлеглі Сергія Мартинчука виконали всі поставлені перед ними завдання.

Також хотіли б виділити підхід підлеглих Володимира Каретка, який опікується Святошинським районом: виконавці постійно додають фотосвідчення проведених робіт. Це, у свою чергу, дозволяє нам відстежувати наші з вами успіхи.


От бачите, друзі, поступово між народом та органами влади тане лід. І ми раді, що допомагаємо пришвидшити цей процес! Додаток «Каратєль» ви можете встановити абсолютно безкоштовно на iTunes чи на Google Play. І хоч він абсолютно безкоштовний, не забувайте, що над проектом працює ціла команда  тож тисніть зелену кнопку та допомагайте проекту!

Підтримати інші проекти
Проект завершено

«Каратєль»

Розробка та забезпечення роботи мобільного додатку для надання юридичної підтримки громадянам, які зіткнулися з порушенням своїх прав.

374 000 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше