Запропонувати проект

Для розгляду проекту заповніть форму. Приватну та контактну інформацію буде приховано.
Ваше ім`я
Ваш Email
Назва проекта
Необхідна сума
Опис вашого проекту
Будь ласка, максимально конкретизуйте потреби. Це допоможе уникнути непорозумінь і зайвих уточнень.
Дякуємо!
Допоможи нам швидше закрити збір, розкажи друзям та долучай їх
Поділися у соціальних мережах цим баннером
Поділитись у:
та завантажуй в instagram з посиланням на збір
Разом ми велечезна сила!
Завдяки вам закриті тисячі запитів для ЗСУ! Маємо продовжувати!

Захисники Маріуполя

Морпіхи – найкращі, але і їм потрібна наша допомога

Курява приморських степів, літні піски чи міжсезонна багнюка. БМП тут – основна бойова одиниця техніки Морпіхів. Ця вертка, але грізна машина виникає у самому розпалі бою, всаджує у ціль кілька кулеметних черг і зникає так швидко, що ворог не встигне й прицілитись. Оснащена легкою бронею, вона може захистити екіпаж від стрілецької зброї, та все ж не від великих калібрів – саме тому майстерність водія БМП і є основною запорукою її виживання на полі бою. А разом із тим – і життя екіпажу.

Оці БМП Морської піхоти ми бачили на власні очі, під час одного з наших візитів на передову

Не диво, що між різними підрозділами чи родами військ ЗСУ регулярно проходять якісь змагання. Звісно ж, проводять їх і серед екіпажів БМП. І от вгадайте, хто ж став кращим екіпажем БМП нинішнього року?

Так, саме Морські піхотинці з батальйону Вадима Сухаревського! Ряд випробувань та надскладних вправ показав: всі інші в нас теж прекрасні, проте з Морпіхами їм поки тягатись зарано. Хлопці, щиро вітаємо з перемогою!

Даруйте за якість фото, передова – це ж не фотостудія

Тепер же про практичний бік справи. Перш ніж БМП рушить виконувати бойове завдання, командир мусить впевнитись, чи не напореться він на засідку, де в бойову машину всадять заряд з РПГ чи пошматують її з російського великокаліберного «Утьоса». Про те, аби кожен із виїздів БМП не став останнім, піклуються розвідники. І от саме їм потрібна наша з вами допомога.

Посовайте повзунок на зображенні туди-сюди: це наочна різниця між тим, як бачить «нічник» та тепловізор

Саме зараз Центр волонтерів People’s Project збирає кошти, аби придбати для Морпіхів спеціальний підвіс із тепловізійною камерою. Це купівля спеціально для розвідників – вони підвісять теплокамеру до волонтерського безпілотника PC-1, який ми передали їм дещо раніше, і яким активно користуються у виконанні своїх бойових задач. Саме завдяки цій камері вони зможуть розгледіти ворога за-будь яких умов та будь-який час доби. Така камера ловить теплове випромінення, тож сутінки чи буйство зелені для неї не перешкода, ворогів буде видно, як на долоні, у кожній шпарині, де б вони не були.

Це аеророзвідник Морпіхів, якого ми вивчили літати, та сам розвідувальний октокоптер РС-1

Друзі, долучайтеся – ваші пожертви у рамках проекту «Захисники Маріуполя» – важливий та відчутний внесок у оборону нашої країни у такі темні часи. Розвідувальний безпілотник ми з вами уже для Морпіхів придбали, придбаємо й камеру. Спільними зусиллями це завжди легше.

Підтримати інші проекти
Проект завершено

Захисники Маріуполя

Оснащення лінійного батальйону піхоти 36-ої окремої бригади морської піхоти, що стоїть на захисті Маріуполя.

в/ч 2802
2 623 510 грн потрібно
100% зібрано
Детальніше